Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Şu Fenerli hatun hakkında itiraf atan kardeşşş
her kimsen sana sessleniyorum o kızdan uzak dur şimdi kendini buldurtma bana eğer az bile olsun kendine adam diyorsan çık karşıma sana çok güzel unutturacam onu yorum yap yazacam sana kardeşim
0 Uydukent, karşıyaka, inalı, kültür, afatlar, devlet hastanesi civarı 3+1, 2+1 kiralık ev lazım aile için. Acil
0 T cafe önünde dolmuşa binen sarı tişörtlü bayan uzan zamandır bakışıyoruz beğen ben seni bulurum
1 Ölüm haberini alsaydım bu kadar üzülmezdim. Canın sağolsun onu bana tercih ettin. Bana düşen bu saatten sonra mutluluklar dilemek.
0 Uydukentte bodrum kat günlük kiralık ev var isteyen ulaş yazabilir...................
0 Lise düzeyi; Matematik, Türkçe (türkçede çok iyiyim), coğrafya, tarih, felsefe ve edebiyat derslerini; AYT- TYT ye yönelik soru çözümleri ve teknikleri konularında özel ders veriyorum. İlkokul derslerinin tamamında, özellikle 1. Sınıflar için yazı güzelleştirme, okuma hızlandırma, matematik temel bilgileri, Okuduğunu anlama ve yorumlama konularında özel ders veriyorum. KPSS düzeyi Türkçe, Tarih, Coğrafya derslerini özel ders olarak veriyorum. KPSS Matematikte ise sadece soru çözümleri yapıyorum. Özel ders almak isteyenlerin ulaş demesi yeterli.
1 Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Aldatılmak ihanete uğramak çok kötüymüş. Yıllarca sevdiğin insanı başkasıyla görünce.. O duygu tarifsiz...
0 Merhabalar. Doğayı, yürüyüşü ve kamp yapmayı seven varsa bildiğim güzel kamp yerleri var. Kamp yapmak isteyen siteden ulaşabilir veya yorum yapabilir.
0 C. spor salondakı uzun boylu sarışın hanımefendı çok sinirlisin konuşmak istıyorum ama korkuyorum lütfen bıraz gülün 🙏
1 Dersim insanları ne kadar mükemmel insanlarsınız sizin gibi değerli insanları tanıdığım için mutluyum insanlara değer veren bir toplum özellikle kadınlara değer veren bir toplum size selam olsun bizimkilerde anca namusluyum diye ortalıklarda gezinsin