1 İyiymiş gibi olan erkekler neden yanlış kadınlara denk düşer. Onu üzmeden bitirmeliyim. Nefret etmeli ki üzülmemeli. Yapmalıyım...Nefret ettiklerini öğrenmeliyim. Neden kararsız hissediyorum? Oda gelip geçecek biri unutma. Bu itirafı kendime cesaret olsun diye attım. Ama görüyorum ki kafam epey karışık.. Keşke öngörü gücüm olsaydı. Of be pislik ben! Seksendört- yağmur yüreklim🎶🌲
0 Sevdim çok sevdim oda beni deli gibi seviyor ama elimden kayıp gdiyor istemediği biriyle evlendiriyorlar ölürüm nefes alamıyorum bişey yapamiyorum 😢😢
0 Merhaba arkadaşlar elimde on lisans genel yetenek genel kültür pegem konu anlatımlı kpss kitabı var kendim için almıştım fakat acele acele aldığım için lisans alacağıma önlisans kitabı almışım cografyanin ilk paragrafı dışında herhangi bir çizik zarar yoktur kitapta asıl fiyatı 179 fakat bir paragraf cizigimden dolayı 150 TL veriyorum almak isteyen olursa ulaş demesi yeterli..
2 İyi günler. İlk defa ıtiraf atıyorum yobaz cahil bir insan değilim fakat gördüklerimi söyleyeyim. Dün bir hanım efendi yi gördüm çarşıda daha öncede başkalarını görmüştüm ama bu artık patlama noktası oldu sanırım. Tam tesettürlü zaten değildi pantalon ve üstüne kısa birşey giymişti kafasını kapatma şekline takildim ben normalde biz tesettürlü kadınlar bone diye birşey takarız saçımız görünmesin diye bu hanfendi onu takmamış ti ve saçının yarısından fazlasını göstermişti. Demem o ki neye.? Kime.? Kimlere.? Bu özentilik açılmak istiyorsanız açılın o şekilde o eşarbı takmamanız daha iyi takmanız dansa . Kimseyi yadırgamıyorum hiç birimiz 4 4 lük dinimizi yaşamıyoruz fakat tesettürlü biri olarak saçımızı göstermek içinde çabalamıyoruz. Uydukent de gördüğüm maskeli siyah eşarplı umarım görürsünüz ve daha dikkat edersiniz ahiretinizi düşünün bu dünyayı değil.