Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Ee selamün aleyküm yav arkadaşlar Allah için bu sisteme bu topluma bu gidişata dur diyelim baksanıza din ne kadar basitleşti herkes diyor benim yaptığım doğru peki kurran niye indi madem herşey bizim elimizde bu kadar peygamber niye geldi azap var ateş var ateşten gömlek var Demir kampçilar var kitran var neyine güveniyon ey ademden gelmeler basit gelmesin gerçekler acıdır nefsinize emret nefsim der hale geldik yazıklar olsun bize tövbe tövbe tövbe başka kurtuluş tunne
0 Uydukentte universiteye 5 dakika mesafede ana caddeye bakan ara sokakta kiralik esyali 2+1 apart daire mevcuttur. Kira 1400 yakit internet dahil, elektrik su kiraciya ait. İsinma sorunu yok son derece kullanisli dairedir. Maalesef ev sahibi sadece memura kiraliyor. Ogrenci arkadaslar kusura bakmasin.
0 L. kafede gordugum bir cocuk var. Baya zengin sanirim hep yiyip içiyor. Bayada bakimli birde beni gorse tam olacak.
0 Yok ordaki bayan, Yok şuradaki erkek hepsi boş hikâye,şuan Galatasaray Barcelona maçı kafaya takmış erkek kombini lazım hepinize unutma bir Galatasaraylı sevdiği için dünyayı, Galatasaray için sevdiğini yakar (F.T.S.A);)
0 Uydukentte acil kiralık eve ihtiyacım var eşyalı da olabilir bodrum kat olmasın varsa ulaş demeniz yeterli..
0 15:03:2022 saat 12.10 dört yilligin ordaki otobüs durağında oturan açık uzun saçlı oturan kız kot pantolon vardı pembe kapşonlu mont vardı birde sırt çantası vardı bu mesajı görürsen behenirmisin rica ederim nokta koyman yeterli olacaktır.
0 İş arıyorum garsonluk olur part time da olur erkek eleman arayan varsa ulaş yazmaları yeterli...
0 15.03.2022 saat 12.25 te eski iz özel idaresinin orda sarışın mor mini etek giyinmiştin deri mont üstündeydi orda arabanın yanında bekliyordun bu mesajı görürsen behenirmisin rica ederim .
0 Ben evlere ihtiyacım olduğu için temızlıge gidiyorum evini temizletmek isteyen ulas desin ben ulaşırım lütfen gereksiz yere kimse ulas demesin
0 Bugün 15.03.2023 de üniversitesi durağında arabaya bindim virajın orda inen siyah saçlı kot pantolonlu kız araba doluydu ben ön kapının ordaydim yer verdim indim aşağı sende indin teşekkür ettin bu mesaji görürsen behenirmisin yada nokta koyman yeterli olacaktır tskr ederim.