0 Felsefe son sınıf G.... sana sormak istediğim o kadar çok var ki karşıma çıkan tek doğru sensin galiba. Her ne kadar platonik olsa dahi her ne kadar beni tanımıyor olsan bile ben senin varlığınla neşe doluyorum. Keşke gitmeden oturup konuşma şansımız olsa.
1 Öyle çok sevmek istiyorum her sn aklımda olsun, pamuklarda sarayım onu bu sevgiye niye yakışan olmuyor? Bana baba olacak arkadaş olacak birlikte ağlayıp gülebileceğim her şeyim olsun... Hep bir eksiklik. Öncelik neden cinsellik? Özlemediniz mi eski sevgileri? Birbirine bakamayan o çift gözlere utanan çekinen... Özledim hem de çok... Sevmek istiyorum.
1 Merhaba sürekli okuda gördüğüm felsefe okuduğunu düşündüğüm esmer, orta boylu, zayıf havalar soğuk olduğunda ceketinin üstüne atkı takan çocuk. Seni uzun zamandır fark ediyorum sürekli göz göze geliyoruz hesabını bulamadım sen beğen ben seni bulurum yada tanıyan arkadaşı varsa yorum yapsın son yılım lütfen tanıyan varsa yardımcı olabilir mi?
0 Demek şimdi mezun olup gidiyorsun psikolog bey . Okula uğradığın yoktu anladık da sınavlara da mi girmiyorsun be adam . Sen diyarbakırlı ben diyarbakırlı elbet bulurum seni ben , de yine de gitmeden bir defa daha şu gülüşünü göreyim psikolog m.
0 Satılık eşya çamaşır makinesi fırın 2 tane çift kişilik yatak 1 tane çift kişilik baza 5 halı 2 yolluk perdeler 2 kanepe 4 tekli koktuk televizyon masa (fiyat 800 tl) ilgilenen arkadaşlar yorum yapsın ben ulaşırim..