0 Merhabalar benim bir kaç parça eşyam var, satmak istiyorum, aşağıda saydığım eşyaları almak isteyen varsa toplam :250 tl
1 tek kişilik yatak
1 çalışma masası, 2sandalye
1 komdidin, 1 tane de çok temiz bir AYNA
1 bez dolap
1 halı, 1 tane çul halısı
1 elektrikli soba
1 tane 1+1 mini hoparlör
1 tane laptop bilgisayar fanı
1 kişilik oda istenilen herşey var...
0 Merhaba. Evi devrediyoruz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, 4 halı-3 yolluk, mutfak eşyaları, 2 masa, koltuk takımı, 2 bez dolap-1 tahta dolap, 2 sehpa, süpürge makinesi, ketıl, çamaşırlık, 2 kitaplık, perdeler vardır. Doğalgazlı, yeni yapı, kira 400 TL. Eşyalar 1000 TL(pazarlık payı vardır).
0 Ah Diyarbakırlı güzel gözlüm. Gidiyorsun demek. Hiç biz olamadık. Hatırlıyor musun saat kulesinin yanında göz göze geldiğimiz günü?Aylarca seninle konuşmadan sevdim seni bekledim. Hatırlıyor musun cafeteryanın girişinde ki ikinci karşılaşmamızı? Öylesine masum öylesine güzel seviyorum ki seni❤❤❤ Engeli sakın kaldırma... Uzaktan sessiz sedasız beklemek Daha Güzel.. ((Dil...))
0 Arkadaşlar yaz okuluna kaldık biz , yalnız her derse en az 10 kişi' nin başvuru yapması gerekiyor . Dersi kalanlar başvuru yapabilirler mi mağduruz yoksa mezun olamayız sınava yetişmemiz için bu yaz mezun olmamız gerekiyor. Hem size hem bize.
0 5 alan halısı.. 5 koridor halısı.. 3 masa 3 sandalye.. 1 kitaplik.. 1 çekyat.. 1 baza.. bütün mutfak asyasi... 1 çekmece..6 perde.. Hepsi yada Parca parça verilir uygun fiyata.. Yorum yapın ulaşırım..
0 Dijitalden geçenler kopya dışında nasıl çalıştılar da geçtiler? Yöntem teknik soruyorum yani.
0 Bir evde olması gereken herşey var yalnız ketıl yok evimizdeki eşyaları satmak istiyoruz yorum yapın ben ulaşırım
0 Merhaba ben bu yaz tatilinde otel de çalışmak istiyorum. Izmir Antalya Marmaris farketmez. Oralarda çalışıp ve ya tanıdığı olan var mı? Ben hicç çalışmadım. Tanıdık falan yok. Bana yardımcı olup iş bulabilecek var mı? Varsa yorum yapsın ulaşayım ona.
0 Merhaba Pazar günü saat 12 civarı üniversitede otobüsünde sol arka cam kenarında oturan beyaz tişörtlü hanım efendi üniversitede inmek zorundaydım konuşma fırsatımız olmadı sizinle tanışmak isterim ikimizde beyaz tişört giymiştik Beğen lütfen.
0 Hayatta bir insanın sahip olabileceği her şeye sahibim neredeyse (aş,iş,mal mülk , çocuk vb.) ama yine de kendimi mutsuz huzursuz hissesiyorum sanki omuzlarımda dünyanın yükü var. Yaşamdan zevk alamıyorum bi türlü... Biliyorum bir çoğunuz için abuk subuk gelebilir bu yazdıklarım ama ruh halim bu. Dalga geçmemek kaydıyla çözüm önerilerinizi bekliyorum