0 Haddinizi bilin beyler. Yaptığım yorumdan sana ne? Bu ne ahlaksızlıktır. Madem burda itiraf ediyorsunuz iyi veya kötü yorumlanacağını da biliyorsunuzdur. Çiceke wusar 🙄
0 20 yaşındayım. İş arıyorum. Garsonluk, telefonculuk, bilişim sektörü gibi alanları iyi biliyorum. İşçi arayan varsa yorum atabilir mi? Ben ulaşırım (bayan) acil ihtiyacım var
0 Üniversitedeki çoğu kız neden çift rol oynuyor anlamıyorum. Vücut losyonu bile kullanmayan bakımsız kızlar nedense Üniversiteye geldiğinde gratisten çıkmıyor. Evde bakımsızlıktan ölecekler Üniversiteye geldiklerinde ise bir kendini farklı göstermeler. Afedersiniz ama yüzleri bir kilo boyalı, parfümlü, bakımlı sandığınız kızların gerçek yüzünü kadınlar wc sinde peçeteleri yere atmalarından biz görüyoruz.
0 Kadın da hesap ödemelidir diyen erkekler neden hep dışarı çıkıyor? Dikkat ettim de cebinde çok para olan erkekler bile kadının da hesap ödemesi gerektiğini söylüyor. Bu eşitliği sağlamak değil cimriliktir bence ve bir erkek kıza hesabı birlikte ödeyelim diyorsa hiç dışarı çıkmasın daha iyi.
0 YKS sınavında herkez sınav telaşındayken, iki gün boyunca gözüme çarpan yakışıklı bir çocuk vardı. Siyah pantolun, beyaz gümlek,beyaz ayakkabı ve siyah kolin’s kemer takmıştı, sırt bölgesinden aşağıya doğru bağlamıştı, çok hoşlandım, ayriten şabkasına diyecek laf yoktu, yanlış değilsem saçları da uzundu sanki, eğer bu yazıyı okuyorsan yorum yap seni bulayım uzun çocuk. Bayan seksen karakter.
1 İki yıl önce birini hayatıma aldım, hayatıma alırken bu kadar onu hayatımın merkezi haline geleceğini tahmin bile edemezdim. Onu çok sevdim, alışmıştım. Ta ki benden ayrılıncaya kadar. Neye uğradığımı bilemez olmuştum. Nerdeyse iki yıl bitmek üzere ama ben hâlâ onu çok seviyorum. Hayatımda olmamasına rağmen hep ona sadık kaldım ve hâlâ da öyle yapıyorum. Kendime haksızlık yaptığımı da biliyorum. Böyle nereye kadar artık?😶😔