0 Artık yorulmadiniz mi uzmanların ya da polislere laf atmaktan sürekli itiraflar da gördüğüm yok Asker polis çapkın yok Asker polis kötü artık geçin bunları insanların meslekleri ile karakterlerini karıştırmayın. O kadar çok harika insanlar var ki içlerinde hiçbiri bu genellemeyi hak etmiyor Sizler de zamanında anlayacaksınız ve buradan askerime polisime selam olsun Allah yar ve yardımcınız olsun
0 Sen onu seversin, özlersin, beklersin, düşünürsün, ağlarsın. O başkasını sever, özler, bekler, düşünür, ağlar. Ve sen; onu yatıştırmaya çalışırsın. En b*ktan duygu budur..
1 Bugun sabah paylaştığım bir konu vardı? 33 yaşındayım ve beni seven biri var, asker demiştim. Yorum yapanlar iyi veya kötü yinede tşk ederim. Biri yazmış ki tayine az kaldı diye. Ona sesleniyorum. Tayini çıkalı 3yıl oldu. Ve şunu da söyliyeyim gönül eğlendirmek olsaydı etrafi dolu. Zaten öyle biri oldugunu hissetseydim asla hayran olmazdım. Ve ben onu 2 yıl kabul etmedim son 2 yıl hayranlığım başladı.ben ona güvenmememin nedeni. (benimle evlendikten 2 yıl sonra bırakacağım dedi) aileme gelince asker diye değil, yabancı diye istemezler... İyi veya kötü düşünceleriniz için şimdiden teşekürler.