1 Sevdiğim bi polis vardı 2 yıl önce tayini ankaraya çıktı geçen yıl iki askeri persolelle konuştum ikisinin tayini ankaraya çıkmış aynı yere temmuzda gidiyorlar sevdiklerim hepsi ankaraya gidiyor bekle beni ankara bende geliyorum😂😂😂😂
0 Her itirafı atan kişinin farklı görüşleri vardır. Netice de herkesle ortak görüş oluşturmak mümkünatı olmayan bir şey. Neyse (konuyla alakasız) düşündüm de kıyamadığımız ne varsa bir şekilde elimizde öylece kalamadı ya sömürüldü ya vakti geçti ya eskidi. Küçükken en sevdiğiniz ama sadece bazı özel günlerde giymiş olduğunuz o elbise çokça giyemeden küçüldü şimdi kıysanız da kıymasanız da üstünüze olmayan bir elbiseniz varsa onu düşünün, veya yemekten bıkmayacağınız bir yiyeceği düşünün siz belki kıyamaz yemezdiniz sizden çok yiyen biri çıkardı ya da çokça o yiyecek bulunurdu siz belki yiyemezdiniz. Neye kıyamadıysak kıyacaklar oldu. Zıtlıklar dünyası ne yapalım! Tan - ah bu şarkıların gözü kör olsun🎶☘💫🎶 Denge🌲
0 Merhaba yıllar önce bir kız arkadaşım vardı çok samimi değildik ama hiç ulaşamıyorum ona N. Demirkol mezun oldun galiba kanka seninle konuşmam gerekiyor
0 Arkadaşlar kapalı ve açık kızlar diye niye insanları ayrıştırıyorsunuz? Bunun altında yatan sebep ailenizden gördüğünüz eğitim hatta eğitimsizlik! Kişi başörtüsünü dini gerekçeleri nedeniyle örter,bu o kişiyi daha namuslu yapmaz. İnsanları ötekileştirmenin manası yok. Yaaa açık ama iyi kız namuslu kız vs. demenin anlamı yok eminim ailenizde açık olan insanlar ya da bastırıldığı için kapanan insanlar vardır. Bu zihniyette olan insanların yetiştireceği çocuklar olmasın ya yeni nesil hoşgörülü ve eğitimli olsun artık.
0 Bir erkeğe hitap edince nasıl beyefendi diyiyorsanız rica edeceğim kadına da hanımefendi diyin. Bayan,baydan türediği için biz bunu kabul etmiyoruz,hoş görmüyoruz.
0 Açık bayanlar bile sizden daha edepli diyen arkadaşım. Bu zihniyetler yüzünden insanlar artık birbirini sadece yargılamak için konuşuyor. Kadının başına taktığı örtü onu namuslu veya namussuz yapmaz bu sadece kişinin dini tercihidir Allah İçin yapar.Tesettüre girip de ahlaksızlık yapan o kadar insan tanıyorum ki, emin olun o bez parçasının altına girerek namuslu olunmuyor. Namus beyinde başlar,yüreğinde yoksa o bez parçası bunu kamufle etmez yani. Kendinizi yenin bu düşüncelerinizden soyutlanın.