Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

anonim_bay

322380

0

61794

10926

anonim_bay 0

0 Kızlar iş arıyorum dediklerinde maşallah yazan yazana elimizde ustalık bile var adam akıllı iş bulamıyoruz

anonim_bay 0

0 Bu akşam (11 şubat salı) saat 8-9 sularında kahve meydanında oturuyordunuz arkadaşın kapalıydı hemen çaprazınızda salona giren kapının orda oturuyorduk ortam hiç müait değildi küçük bir nokta yeter bize bekliyorum seni :)

anonim_bay 0

0 Gloriada 2 kişi oturuyorsunuz sonra r kişi oldu 3 kız 1 erkek 20.30 civar leopar etekli olan kız baya bakıştık buradaysan belli et kendini ,::)

anonim_bay 0

0 Ah ceylan ah öyle içtenki yüreğimin en derindeki yerin çıkarı yok çıkasi yok çikarasim yok bırak bu inadını kaldır engelleri yıllar sonra tekrardan seninle yeni başlangıç yapalım pişmanlığımi nasıl anlatayım anla artık çawresamın 🌸

anonim_bay 0

0 Sinemeya gidcegim ama tek gitmek istemiyorum bayan arkdas arıyorum sap gibi gidilmez yani tek takılmak sıkldım 😄

anonim_bay 1

0 Bak ben seni Allah için sevmiştim sana olan sevgimi hiçbir şekilde anlatamam eş değer bir şey yok çünkü, Sana olan sevgime sadece sevmiştim hata yapmanı istememiştim. Sen ise en hassas olduğum yerden vurdun beni yalandan unutmayın güven sevgidende önemlidir, ve inan ölümden korkmayan ben ilk defa ölümden korkup kötü işlerden uzak durmuştum çok sevmiştim be esmerim takıntı değildi yani 💔 benim bi karakterim var ve güçlüyüm,adeletliyim, akıllıyım gerçi seni tanıyana kadar. 😊En önemlisi de merhametliyim çok şükür biliyorsun yoksa o kadar insan beni sevmez sen beni diğer her önüne gelen kızla birlikte olan erkeklere benzetme önemli olan elinde imkan varken yapmamaktır.😉 keşke hatalarından ders çıkarmış olsaydın ben çıkardım çünkü sana ve insanlara olan sevgimi Allah'a verdim Rabbim de beni eskisinden daha güçlü yaptı. ""Farkındayım yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın.😊🙏""

anonim_bay 0

0 Yarın (çarşamba) sabah kendi özel mercedes imle Bingöl'den Mersin'e gideceğim. Bu yolculukta bana eşlik etmek isteyen varsa yoruma nokta koyabilir...

anonim_bay 0

0 Arkadaşlar gerçek bir kimyager arıyorum bana gerçekten istediğimi yapabilecek biri lazım yoruma işaret koy yapalım şu işi artık millet

anonim_bay 0

0 11 subat saat 12 gibi yesilyurt mahallesinde gordugum beyaz montlu kız bunu görürsen beğen yada yoruma . koy ben seni bulurum

anonim_bay 0

0 Admin rica etsem paylaşırmısın.
Uzun süre oldu arıyorum bulamıyorum hep aklımda çok denedim nereye baktıysam yok. Zamanında yanlış kararlar verdim yanında olamadım, 2021 yılında tanıştık çorap alıyordun o şekilde denk geldik desem belki okuyorsan ordan anlarsın kim olduğumu. nerdesin napıyorsun iyimisin acaba ? görüyorsan lütfen bana ulaşacağım bi işaret ver göreceğinide sanmıyorum ama tanıyan varsa lütfen Yardımcı olabilirmi 🙏 E.Günergök kültürde oturyrdu hala ordamı Onuda bilmiyorum uzun süre burda değildim.
Not. Admin bu şekilde paylaşırmısın lütfen en azından tanıyan varsa belki iletişime geçer. Notu silebilirsin