0 Merhaba bugün 5 sıralarında gördüğüm siyah taytlı gri tşörtlü sırtında çantası olan kız sana vuruldum. Beraber düzağaç arabasına bindik. Hatta ben dsi'nin orda indim. Çok kalabalık olduğu için senle konuşamadım da. Buralardaydan yorum at lütfen ben sana ulaşırım.
0 Dün gece bir paylaşımda bulunmuştum. Dün akşam 22.50 sularında 4 bayan O. Kafenin oradan K. Avm'nin oraya kadar yürüyüp geri döndüler. 4 bayandan üçü açık biri kapalıydı. Üzerinde gri uzun hırka olan kıza vuruldum. Lütfen bana yardımcı olun içim içimi yiyor dün geceden beri. 😔
0 Dün saat 4:00 civarında merkezi kafeterya da karşımda yemek yiyen beyaz gömlekli siyah etekli tatlı kız. Çok baktın bir ara yemek boğazımda kaldı öksürdüm, güldün hatta buralardaysan beğen bulayım seni.
1 Bingöl çarşı merkeze 2 dakika uzaklıkta 2+1 ev kiralıktır. Yerleşen öğrenci olursa eğer ilk 2 ay kira alınmayacak iletişim için yorum yazın ben ulaşırım.