0 Bu akşam 21.06 da 18 numarada siyah eşarbı örtülü olan bayan. Bütün etkimi üzerinize çektiniz. Beğenin size ulaşayım. Bi anda belirip kısa bi sürede de kayboldunuz. Masadan kalkınca hemen arkanızdan kalkıp konuşmayı istiyordum. Peri gibi yok oldun.
0 İyi akşamlar.Çok acil işe ihtiyacım var.Gece çalışabilirim sabaha kadar ya sabahtan akşam 4 e kadar çalışabilirim. Çok acil lütfen yardımcı olur musunuz?Haftasonu çalışabilirim ağır işlerde olur alışığım kendi kendimi okutuyorum lutfen tanıdığı olan varsa bu şekil çalışabileceğim yardımcı olabilir mi?
0 Selam arkadaşlar.. Sabah 7 buçukta (20.10.2018) Bingöl'den Elazığ'a özel aracımla Bekçilik sınavına gideceğim. Sınava gidecek veya başka işi için günü birlik (sabah 7.30 gidiş - akşam üstü 5 dönüş) gidip dönecek var mı yakıt masraflarına ortak olacak.? Hem rahat rahat gidip geleceğiz hem de masrafları bölüşeceğiz.. Gelmek isteyen varsa yorum bıraksın dönüş yağacağım..
0 Selam admin. Bir arkadaşım var Bingölü kazandı. Kendisi daha önce bir bölüm okudu ama tamamlayamadı bazı nedenlerden dolayı. Şimdi kendisine burs bağlanamayacak. Babası 4 5 yıl önce vefat etti. Kendisine burs bağlıyabilecek yardımsever var mı? Acaba bu sözlerimize inanmayan da varsa yüz yüzede görüşebiliriz.
0 Adminciğim normalde bu sayfayı kullanmam yani ilk defa bu siteye girdim.Girmemin nedeni bir arkadaşım dedi ki Andımız'ı paylaşmış Admin. Duygulandım Andımız'ı kocaman harflerle sayfanın en güzel yerine koymuşsun sana bir Bingöllü olarak teşekkür ediyorum Atatürk'ün emanetini gururla sayfanda paylaştığın için . Hala Atatürkçü düşünceye sahip olanların varlığını bilmek duygulandırdı.Kısacası Adamsın!