0 Bugün otobüsle Diyarbakır'dan Bingöl'e gittiğimiz hanımefendi isminizi öğrenemedim ama gerçekten çok çekicisiniz. Parayı şoföre vermenizi isteyen kişiyim. Umarım takip ediyorsunuzdur tanışmayı çok isterim.
0 Bugün saat 18.10 civarı F.Usta'ya gelip üst kata çıkan sarı saçlı kot ceketli kız insan bi kafasını kaldırır sağa sola bakar be ne tatlıydın sen öyle. 😉
0 Elimde tamamı ahşap tamamı el yapımı kendi yapımım olan 40*40 ölçülerinde kuş kafesi bulunmaktadır, fiyat ucuz değildir, ilgilenen olursa yorum yapsın fiyat fotoğraf atarım.
0 İngiliz dili ve edebiyatı okuyan 3. Sınıftaki esmer kız :) Adını bilmiyorum. Kulağında 4 - 5 tane küpe var. Seninle sürekli karşılaşıyorum. Çok beğeniyorum duruşunu. Seninle tanışmak istiyorum. Beğen bulurum ben seni.