0 Ya S. S. da çalışan bayan beyaz gömlekli, mavi kot pantolonlu, çok güzel bakıyordu. Çok tatlı gülüyordu. Aşık oldum. Buradaysa lütfen beğensin veya yorum yapsın.
0 Bir gerçek yaşansın. Artık ihtişamın ve şaşaanın bir önem görmediği, temiz sade ve zerre kadar kirlenmemiş bir kalp istiyorum. Bir dert bahçesinde ki çıldıran bülbül olmaktan feryad ediyorum. Aşkı bana demirden bir kafes olarak hissettirmeyin. Çünkü ben aşka inanıyorum. Sevgilimin yanağında sözülmüş iki kıvrımlı saç tanesi benim için suya konmuş iki taze güldür. Aşkın gizli hazinesini hep sende aradım. Belki de aradığım ödül sendedir.
0 Üniversite öğrencisiyim perşembeden pazartesiye kadar boş vaktim var şuan eleman arayan varsa tam gün çalışabilirim, haftasonu da olur eğer elemana ihtiyacı olan varsa yorum yapsın ben ulaşırım ona teşekkürler şimdiden.
0 Sen dedi şu denizin dibindeki balıklara benziyorsun, onlar kadar çaresizsin hem birileri seni oradan çekip çıkarsın istiyorsun, hem kaçıyorsun yanına yaklaşan herkesten, korkuyorsun bunu inkar edeceksin? Hatta en çok korktuğunu inkar edeceksin. Boğulmaktan yorulmadın mı? Ne kadar saklaya bilirsin ki kahkahalarının ardındaki özlemlerini. #Çevikkuvvet