0 Kadın ile erkek sizce de çok farklı değil mi? Bir tarafta dişlerini fırçalamaya üşenen, çorabını bulamayan bir varlık diğer tarafta kirpiğinin iç kısmına bile bir şeyler sürebilen bir varlık.
0 Ilahiyat hazırlıkta okuyorsun gözlüklü ve feracelisin hazırlık B oluyor galiba tam bilmiyorum ama penceresi merdivenin yanında olan sınıf değil diğeri seni sürekli koridorda görüyorum hareketlerin konuşma tarzın bana çok uygun beğen veya ulaş yaz ben bulurum.
1 Yaşlı bakım 1. Sınıf sarışın gülüşü güzel çocuk biz Sınava girerken sen Sınavdan çıkıyordun 😊 Çok ağır başlısın gördüğüm kadarıyla ve böyle olmaya devam et
1 Herkese merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben bingölde görev yapan bir personele yaklaşık 15000 TL verdim. Çok borcu vardı zor durumdaydı borç istedi verdim. Aradan 2 sene geçmesine rağmen hala borcunu ödemedi. Üstelik az az öderim demişti. Hala daha borcuyla alakalı hiç konuşmuyor bende soramıyorum. Aslında özünde iyi bir insan gerçekten borcu olduğunu gördüm. Ama neden ödemek için hiç çaba sarfetmiyor anlamış değilim. Benim gözümde çok değerli bir insan. Böyle yaparak değerini yitiriyor. Parayla mı değer diyeceksiniz ama öyle değil sözünde durmayan her insan gözümde değersizleşir. Para benim için inanın önemli değil çalışır toparlarım keşke borç değil öylesine ver deseydi o zaman anlardım. Sizce ben ne yapmalıyım?
0 M. B. De gördüğüm diye itiraf attığım elazığlı M.E. yaşlı bakımı okuyormuşsun. Duyduğuma göre okulu bırakmışsn hesabından yazamadım beğen maksat yazabilme cesaretim olsun.
0 Eğer konuşursam sesim gür çıkar Korkuyorum sonra dinleyen kulaklarım kesmelerinden Çünkü beni yalan duvarına vuracak insandır Go ez bêjim wê dengê min pir bilind be, piştre gohê gohmin gohdar bikin. Tirsim berovan jî bikin, ji ber yê go min bin gohê dîwara derewa bixîne Insane! Admin paylaşmadın kürtcesini yazdığımda bunu paylaşırsın bence.. Ferhad Merde 💐