Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Buradan kızlara sesleniyorum lütfen yapmayın erkek halimle utanmaya başladım. Bir haftada 10 takip isteği geldi kabul ettim. Geri dönmedim diye çıktınız bir şey demedim. Takip etmeyin de zaten beni , okulda bazen kafamı kaldırıyorum mal mal bakanlar var. Cafeye gidiyorum swarm işkal altında ve en ilginci de bir haftada 4 itiraf nedir ya bide hadi itiraf da razıyım sevgilisi olan bile bakıyor. Ya ben o kadar yakışıklı değilim ve o kadar da albenim yok lütfen ben nişanlıyım. 
0 Sizleri hiç anlamıyorum kiloluyuz diye kimse bakmıyor bize ama halbuki bi tanımak isteseniz çok seversiniz. Biriyle bir ilişki yaşayacağınız zaman etrafınızdakiler ne söyle ne düşünür diye değil kendiniz için mutlu musunuz gerçekten değer görüyor musunuz diye yaşayın. Bu açıdan bakacağınız zaman kimsenin sizi üzemeyeceğini anlarsınız dış görünüşe baktığınız için bizim öz güvenimiz yerlerde lütfen kiloyu sorun etmeyin dış güzellik geçici asıl önemli olan iç güzellik değil mi?


0 Fizyoterapi 1. Sınıf 2. Öğretim okumakta olan L.T beni artık görmeni istiyorum.
0 Susuyorsun susuyorum susuyoruz öylece susarak geçiyor ömür öyle susarak öleceğiz..
Ölmek değil de korkum ölmeden seni görememektir tek korkum
0 K.M. karşısındaki Spor salonuna giden uzun boylu kıvırcık bir çocuk var uzun zamandır takıntım haline geldin. Buralar daysan lütfen yorum yap tanıyan varsa yorum yazsın ben ona ulaşabilirim. 
0 Seni anlayan biri olmalı hayatında.
Her şeye rağmen seni dinleyen, sesiyle huzur veren, yokluğunun sana iyi gelmeyeceğini bilen
Bir an olsun elini bırakmayan varlığıyla mutlu edebilen,
Gülüşüyle içini ısıtan biri kesinlikle olmalı hayatında.. (Böyle biri hayalden ibaret olduğu için ) o yüzden kurduğumuz onca hayale rağmen değişmeyen dünyanın Şerefine içiyoruz )=(Pirok)=(
1 Ya Allah aşkına şu cafelerde çalışan kızlara yazmaktan vazgeçin! Paraya ihtiyacı var diye çalışıyorlar ama bu göz tacizi yüzünden çalışamaz duruma getiriyorsunuz. Bir erkek olarak artık çay isterken bile utanıp bakamıyoruz yeter da!
0 Bingöl Üniversitesinde okuyorum ve görüyorum ki insanlar o kadar değişmiş ki bazı çiftler görüyorum Allah'ım ya bari toplumda yapmayın ya öpüşme tamam biliyoruz sevgiliniz. Sadece okulda değil parkta da aynı şekil de annenizin yaşında teyzeler var lütfen onların göz önünde yapmayın. Özellikle çocukların önünde bunların yapılması biz yetişkinler tarafından kötü örnek olunuyor ve bizlerde çocuklara daha güzel faydalı şeyler örnek olalım lütfen. Allah'tan korkunuz varsa yapmayın ya Bingöllüyüm ama Bingöl deki toplum da değişmiş Allah'ım bizleri şaşırma...
0 Kabullenelim artık dert ortaklarım ;
Yüreği çöl olana çiçek açamıyorsun îşte...
'MED'
0 Doktordan Özel Matematik ve Geometri dersleri verilir. İsteyenlere yorumlardan ulaşılacak.