Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bu ayın sonunda ev eşyalarımızı çok uygun fiyata devredeceğiz ihtiyacı olan yorum yapsın biz ulaşırız. 
0 Bütün kızlar ve kadınlardan nefret ediyorum emin olun çok iğrençsiniz her ne kadar o yüzünüze boya sürseniz bile kapatsanız bile alınızdaki o iğrençlik hep olacak.. bu devirde Bingöllün kızlarıyla evlilik düşünülmez ( güzel olanı sev )


0 Uydukentte okula 10 dklik mesafede 3+1 yeni yapı yarı bodrum kat ev eşyalarıyla okul bitiminde devredilecektir. Isteyene sadece eşyaları da makul bi fiyatta verebilirim. Evin bütün Eşyaları mevcuttur.
0 O cafede sürekli gördüğüm çocuk. Senin için sürekli oraya geliyorum senin yüzünden kredi borcum boyumu aştı. Fark et artık beni. Arkadaşının arabasına sürekli biniyorsun plakası da 34 U* 9**0
0 Bugün üniversitenin önünde bjk standı kurulmuştu orda duran uzun boylu sarışın bjk forması giyen bayan çok tatlıydın ne güzel de yakışmış forma sana öyle:) bir daha nerde görebilirim seni ??
0 DUYURU 👍🏼

Ramazanın birinci günü iftar saatinde yemek çıkacak yemekhanede.
gelen öğrenci sayısını göre iftar saatinde yemek verilmeye devam edilecek
0 Arkadaşlar merhaba, ben SHMYO öğrencilerindenim mezuniyet sırasında şu başımıza taktığımız kepimi kaybettim öğrenci işlerine gittim kep olmadan mezun olamazsın dediler. Fazla kep gören olursa yorum yapabilir mi lütfen...
0 Ya abi uzun zamandır iş arıyorum bi türlü bulamadım 2 yıllık garsonluk tecrübem var iç dış farketmez elemana ihtiyacı olan yorum yapabilir mi
0 Hayatım da gittiğim en berbat tiyatroydu gereksiz mesaj vermeler eleştiri yapmalar yarısında çıktım. 
0 C. Kaçan diye bi öğrencinin akbilini buldum yerde. Okul nizamiyesine pazartesi günü bırakacam ordan alabilir.