0 Bugün saat 12 ile 1 arası üniversite yolunda telefonla konuşarak geziyordun siyah mont bembe uzun kıyafet vardı üstünde ardından geldim ama bir türlü telefonu kapamadın bu yüzden konuşamadım seninle en son aparata girdin kalyum un karşısındaki az çok tahmin edebilirsin kim olduğumu çok göz göze geldik burdan ulaşabilirim sadece bu itirafı beğen ben bulurum seni.en azından konuşayım seninle bu bile yeter
0 Bir bayan yazmış ( 10 yıl geçti yine benimle evlenmek istiyor diye) benim hikayemde hemen hemen aynı ama roller farklı ailesi Kürt olduğum için beni istemedi çok savaştık ama en sonunda yenildik son görüşmemizde ağlamaktan konuşamadık bile, son olduğunu bildiğimiz için sıkıca sarıldık gözyaşları içinde ayrıldık. Bir akrabasiyla evlenmeden önce yine bana ulaştı ailesini ikna edemeyeceği için kabul etmedim mecburen evlendi gizlice takip ediyorum nişanı çok sadeydi düğünde damatlık çok yakışmıştı ama o hiç gülmüyordu. Hayat sürprizlerle dolu ne olur ne olmaz diyip bekliyorum hala bana gelsin diye. Bana kızmayın lütfen yuva yıkan biri değilim mutlu olmasını en çok ben isterim onu sosyal medyadan gizlice takip ettiğimi bilmiyor numaramı bilmiyor sadece sessizce bekliyorum. Gelmesede mutlu olmasını umut ediyorum.
0 Selamun aleykum arkadaşlar,uzun zamandır konuştuğum kız bingole gelip yurttan eşyalarını alacak.Ona açılmak istiyorum acaba otogarda elimde cicekle karşına çıksam hislerimi ona söylesem mi ya da başka bir fikriniz var mı? Bingölde cok kalmayacak esyalarini alir almaz gidecek demem o ki zaman icin sürem de kısıtlı fikirlerinizi söylerseniz cok iyi olur .
0 Bugün yani 30 11 2020 hergun olmasada hafta içi gördüğüm.kultur virajında karlioava minubusne binen siyah düz saçlı bayan bugün beyaz mont mavi kot pantolun giyinen bayan sabahları 7 30 da gelip karlioavaya gifiyosun. Ben siyah deri ceketli siyah kot pantolun giyinen kişiyim bı işaret verirsen seni bulmama bı ihtimal. Umarım bu itirafı görürsün yorum yaparsın çünkü seni gerçekten bulmak tanımak istiyorum ins bulurum iyi günler dileklerimle