0 Hayat gerçekten çok garip. Birini seversin , onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın . Çoğu şeyi alttan alırsın .. ve sonra o ağzına sıcar gider..o yüzden kimseye değerinden fazla değer vermeyi..nick: rojinn.
0 S cafede canlı müziğe sonradan katılan iki kız arkadaş vardı cam kenarında oturuyorlardı bi bakışma oldu kendilerini biliyolarsa bi şekilde yorum bırakılırsa çok sevinirim
0 Bugun asagı katta kütüphane de iki kiz geldi açık olan üzerinde siyah mont vardı gri kapsonlu karşıma oturdu yanında kapalı kız vardı bunu okuyunca anlat kim olduğumu adını da öğrendim konuştuklarında G diyim anlar yorum yap bulmak istiyorum seni
0 Az önce saat 23.50 de baş örtüsu siyah montu kırmızı birini gördüm O.'nın orda gördüm sarışın arkadaşı vardı hatta arkadasın da sarı nerede vardı kırmızi montli sana ulaşmam lazım bi sekilde yorum bırak.
0 Selam bugün p. cafeye gelen uzun boylu sakallı gözleri sürmeli boynunda dövme olan kişi bi bayan garsonla konuşuyordun ağır duruşun hoşuma gitti... allah sahibine bağışlasın 😉
0 Normalde arabanın A sından anlamayan kızlar burda marka renk plaka her şeye hakimler yemin ederim bu azimle devam ederseniz oto ekspertiz'lere taş çıkarırsınız.