Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Biri yazmış ki bir insan iki defa üst üste aldatılir mi ben aynı kişi tarafından 4 defa aldatıldım sevdiğim için her seferinde affettim artık en son aldatisinda dayanamadım bitirdim üç yılımı verdim. Ondan sonra ki bütün ilişkilerimde de hep aldatıldım hep normal biten hiçbir ilişkim olmadı. Anlamadım bende mi hata var yoksa kanı bozuk olanların hepsi bana mı denk geliyor. O kadar sık boğaz eden bir insan da değilim oysa ki.
0 Off Ufuk E. off hem yakınımda hem de bir o kadar uzağımdasın. Ne olursa olsun sana yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Sen bi mesaj yaz lütfen... Bunu görüyorsan yarın akşama kadar... Ben ilk aklına gelen kişiyim Bingölden.
0 Hiç güzel günümüz olmadı, sıradan günümüz, insanlar gibi el ele tutuşup sokaklarda biz hiç yürümedik senle,
Bağıramadım Seviyorum diye bağıramadım... Risale2

Canım yanıyor başkasıyla gözümün önünde yaşadığı ilişki, zoruma gidiyor böyle olmamalıydı keşke hiç değişmeseydin.
0 Bingolde ev arkadaşı arayan varmi bayan acilll?
80 karakter zıkkım şeysiiiii shsjsksks
0 Size ne diyenlere gelsin. "Sizden, insanları hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten alıkoyan bir topluluk olsun." (Âl-i İmrân, 3/104)buyurulur.
0 Arkadaşlar Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri okuyan var mı? Bölüm hakkında bilgi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
0 Bir insan 2 defa üst üste aldatılırmı beee.🤕😑💔
Allah 3. Sünü göstermesin genel konuşmayacam ama bazı kızlar varya tam şeytan be.

Bu arada Bergen filmi hiç güzel değil çok saçma hayatları daha acılı vede karamsal olan sanatçılar var
0 Bugün e. kafede haykıra haykıra şarkı söylen 7 li bi gurup vardi siyah montlu o kadar baktım ama dönüp bi bakış bile atmadın galiba dogum gunundu beğen yada nokta at bulurum ben seni seksenkarakter şeyisi jakqkq
0 Yav dezallar bizim koreli işi noldu 당신이 한국인이라면 저에게 연락할 수 있습니까? Eğer koreliysen bunu görüpte görmemezlikten geliyorsan insallah allah belani verir amin🙏 yorum yada begen ulaşırım bingölün kore köyünde oturuyoruz diyenler size burdan bi uçarım görürsünüz
0 10 Mart'ta saat 17 de bir yazı yazmıştım gönderilerde tarihle beraber yazıyor seni o günden sonra göremedim kara şimşek o yazıyı okuduysan veya duyduysan buraya veya oraya bir işaret bırak !!!