8 6512 bugün hiç olmadığından daha fazla üzgün ve kırgın , kederli ve bithap halde bunu sadece Allah c.c ve 6512 biliyor birde sevmenin acısını çekiyor. Aşırı sevmenin acısını. Yürüyor 6512 ve insanlar ona çok farklı bakıyor veya o öyle hissediyor. Ölüyor be 6512 kimse anlamıyor..
12 Sen hiç sana acı veren birini sevdin mi? Hatta bir daha görüşmemek üzere senden gittiği halde, belki bir gün arar diye bekledin mi onu? Zaman durmaz, zaman hep geçer zaten. Ama sen geçen zamana inat geçmeyen bir yarayla uyandın mı her sabah? Yarı uykulu gözlerle telefona bakmaya çalıştın mı sabahın köründe, ya da gecenin bir yarısında bölünmüş uyku teneffüslerinde ?
Biz çok sevdik be... Vallahi çok sevdik. Hiçbir şey olmamış gibi hayatımızdan giden, hayatımızı mahveden, katleden birinin bile yasını tutacak kadar çok sevdik. Onlar gününü gün ederken, bizim günümüz geceye karıştı. Çünkü bizim kalbimiz kırıktı, ne zaman alışmaya başlasak battı. Yeniden hatırladık, bir daha ağladık... Yine de ah etmedik, Allah'a havale ettik.. .
Felaket kırdılar bizi, çok feci incittiler... Bir gün biraz daha hafiflerse acım belki o zaman affeder yüreğim, ama yaşattıklarını ölsem unutmam
0 Üniversite kavşagındaki banklarda oturuyorduk sen geçtin iki çift laf etmek istedim elime yüzüme bulaştırdım sende özür dilemek istiyorum yorum at ben ulaşırım sana
0 Bugün 16.30 da P... asansörde gördüğüm kızlar aynaya bakıp gülmenizi anlamadım ama çok tatlıydınız özellikle kapalı olan eğer bu mesajı görürsen beğen ben seni bulurum