0 Felsefe 2.sınıf bitlisli olduğunu öğrendim . Gün geçtikçe daha güzel gülümsüyorsun . Etrafında olan insanları farket artık ... Uzakta degilim her gün gördüğünüm
0 Dün Myo da 13.20 civarinda yemekhanede tam karsimda yemek yiyen Üç bayan aslinda ben sizleri dinlemedim ne dediginizide bilmiyorum ama sizler oyle gülünce kendimi tutamadım güldüm.Daha sonra kutuphanede tekrardan karsilastik isminizi hitap ederken duydum.İlk harfi B. olan bayan gülüşünüz beni cok etkiledi,sizinle tanışmak isterim.Siz begenin ben bulurum.
0 Bilmiyorum burdan yazmak senin için ne kadar doğru gelir ama sana çok pis aşık oldum.Bir türlü aklımdan çıkmıyorsun gerçekten bugün geldim cesaretimi topladım seninle konuştum teşekkür ederim o güzel anlayışın için seni sıkmak istemedim onun için sadece adını öğrenebildim e..☺ Seni instagramdan arıyorum bulamıyorum. Seninle konuştuğumdan arkadaşlarının haberi olduysa bari onlar beğensin ulaşayım sana. (sen beğen vb kalabalık olur ☺) Aşık=isg'ci☺☺✋
0 O gözlerine bir daha nerde rastlayabilirim. Uzun uzun dalışlarının sebebi olmak isterim. S.... börekçisinde iki arkadaşıyla oturan kot ceketli kız . Gözlerini bulmalıyım.