Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki herkesle dost olunmaz. Aşka gelince bir kere sevdim işte, bir daha işim olmaz…#EK
7 Şu yaşlarda mutlu olmamız yerine elimizi çenemize koyup düşünüyoruz..!


7 Bir insan yüzünden kırılan güveni aşk duygusunu niye hayatımızda ondan sonra kimse dolduramıyor çok sevdik diye mi sonradan hayatımıza girenler hep eksikmiş gibi görünüyor niye kimseyi sevemiyorum.


3 Akşama doğru saat beş gibi m.y.o nun kantininde türbanlı arkadaşıyla oturan açık kız senden söz ediyorum ilk görüşte aşık mı oldum ne diyim anlayamadım ama beni çok etkiledin bilesin. Tam konuşmaya niyetlenirken arkadaşınla birlikte çıkıp taksiye bindiniz ve ben çok bozuldum umarım beni farketmiş bozulmama değmişsindir :-)
7 Kar yağıyordu şehrime. Lapa lapa kar. Her yeri beyaza bürüyordu bütün çatıları,yolları,dağları ve daha nice yerleri her yer beyaza bürünüp berraklaşıyordu da benim içim hala karanlıktı karanlık içe sahip olan biri hayata dair hiç bir umudu olmayan insan demek ki daha. 21 yaşında bir insan neden umudunu yitirirdi ki. Yalnız kalmak mıydı insanı karanlığa götüren yoksa yalnız olmak istemek miydi? Yaradanın yarattığı onca kuldan yok muydu hayatta iyilerin ölmediğini gösterebilen biri günlerin geçmesi ömürden zamanı bitirmiyor muydu sanki daha kaç kere güneş kaç kere ay görebilecektik bütün soruların cevabı bu kadar uzak olması mı gerekirdi insanı insan yapan bütün niteliklerden böylesine uzak bir toplumda yarınların iyi geçeceğinin kim garantisini verebilir ki bu günler dünün yarınıydı hani bir gün daha geçti yarınlar yine bize gülmedi ne zaman gülecekti ki bizim yüzümüz ölünce mi ?
37

 Görmeden sevemezmiş biz görmeden aşık olmadık mı Rabbimize sen de kimsin......!!!!!

1 Tlt 1. Sinif ikinci ogretimde okuyan kapali esmer kiz cok tatlisin. Agirbasli olman cok guzel. Hal ve hareketlerin beni benden aliyor. Dikkat ettimde surekli yuzuk takiyosun insallah bi bekleyenin yoktur cici kiz. Kendine iyi bakman dilegiyle😊
1 Zaza dili edebiyatindaki 1. Sinifta okuyan cekik gozlu kiz cok tatlisin sen gulunce gozlerinin icinde kayboluyorum sanki
4 Yukardan yağan eşsiz ve hiç birbirine çarpmayan kar,
Bide sebepsizce attığın o tebessüm! !
Bingöl de gördüğüm en güzel şeyler bunlar...
5 Sebepsiz sevmektir aşk.
Nedeni olmadan bağlanmak birine..
Gözlerine baktığında erimektir içten içe.
Ellerini tuttuğunda titremektir tüm benliğinle.
“Hatta sarılamamaktır utançtan,
Çünkü utanmaktır sevmek aslında”.
Sevmek nedir aslen ?
Ölmek mi uğruna ?
Yaşamak mı onunla ?
Sevmek mi ömür boyunca ?
Yoksa ayrılmak mı gerekince ?
Nedir insanı başkasına bağlayan ?

Bilmez kimse bu soruların cevabını..
Kimi güzelini sever, kimi özelini.