0 Ya admin bu yollarda gezen ineklere bi çözüm bulsunlar. Yollarda parklarda çarşıda, bizden daha çok geziler. Bugün palamut caddesinde inek yürüyordu bizde onu takip ediyorduk trafik bi el atsa bu işe.
0 Biz iki kafadar bingölde hem okuyup hemde bi iş yapmak istiyoruz. İkimiz de öğrenciyiz. Belli bi sermayemiz var ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Sizce ne iş yapılabilir Bingöl'de. Yorumlayabilir misiniz? Önerecbileceğiniz bir şey var mı?
0 Kurban bunu paylaşıyorum yanlış mı yapıyom doğrumu yapıyom bilmiyom Ben bitane amedli kızla biraz konuştuk ben ondan çok hoşlandım. Daha doğrusu sevdim. Onu kırmamak için elimden gelen her şeyi yaptım ama bana darıldı kırıldı ve benle konuşmuyor. Amedli senden özür dilerim istemeden bişey yaptıysam ne olur beni affet. İnşallah görür okursun ☹
0 Bu memleketi eleştiren, kötü olarak gösteren kişiler siz hayırdır? Kaç kuruşluk insansınız acaba? Binden fazla kişileri eleştiriyorsunuz. Saygınız sevginiz olmadığı çok açık ve net ortada.. (ss)
0 İki senedir Bingöl'de yaşayan burda görev yapan bi memurum. Normal şartlarda bu konulara dahil olan biri değilimdir ama son günlerde o kadar çok anlamsız şeyler burada paylaşılmaya başladı ki kızlar erkekleri, erkekler kızları kötüler olmuş. Yaşanan bir çok olay Bingöl'e ve Bingöl insanına mal edilir olmuş. Kötü insan her yerde var. Bu sadece Bingöl'ün sorunu değil. Bu tür şeyler her yerde var. Yaşanan bazı olaylardan dolayı tüm Bingöl'ü ve Bingöl insanını aynı kefeye koymak çok yanlış. Bu Bingöl insanı teröre lanet mitinginde meydanlara sığmadı. Demokrasi mitinglerinde meydanları boş bırakmadı. Eğer Bingöl için olumlu şeyler arayan varsa sadece bunları bilmeleri yeterlidir.
0 Tecrübeli, bayan garson çalışma arkadaşları aranıyor. Çalışma saatleri full time, part time olarak değişmekte. Çalışmak istiyen arkadaşlar yorum yapabilir.