1 Manisalı ve birinci sınıf olduğunu bildiğim kız çok güzel gülüyorsun cesaret edemiyorum karşına çıkmaya ama beni fark et artık bu kadar güzel de gülme benden başkası görmesin :) :)
0 Bingöl Üniversitesinin önünde elinde ebrar giyim yazılı poşeti olan güzel bayan yanından geçtiğimde kendimi kaybettim hayran kaldım sana umarım bunu görüp yorum atarsın seninle tanışmak istiyorum :))
0 Bugün 11 gibi arkadaşıyla birlikte fen edebiyat ile mühendislik fakültesi arasında bankda oturan gözlüğü kafasında kot ceketli sarı çantalı güzellik vizeden sonra seni görmek umut oldu bana. Gözlerine kırmızı karlar yağabilirdi çünkü çok güzeller... yorum yapsan bulurum seni.
1 Bütün kızların dikkatine ya hep fen edebiyat fakültesi, Myo dan itiraf var. Dönün bakın mühendislik fakültesine. Bingölün yeni müzesi seçildi girin ve gezin. Sizde çok beğeneceksiniz yani oraya girmek yasak değil bilin istedim (haksız mıyım beyler) 😂
0 Ben gerçekten seni hiç kimseyi sevmediğim kadar sevdim tahmin bile edemeyeceğin kadar. Seni kırmamak için bin düşünür bin yazardım. Ama hiç biz diye birşey olmadı. İnşallah Allah'tan tek dileğim herşeyden önce ne kadar benimle olmasanda mutlu olman. Hiç birşey senden asla ve asla değerli değil. Sen mutlu ol ben hep mutlu olurum. Her an aklımdasın nereye gitsem hangi şarkıyı dinlesem sen geliyorsun aklıma seni asla ve asla unutmayacağım. Gün gelir bir yerde karşılaşırız belki de konuşmak isteyebilirsin ama sakın yapma, sakın gözlerime bakma sen artık benim hiçbir zaman iyileşmeyecek gönül yaramsın ve yaşattığın bu güvensizlikle kalacaksın... (belki bunları okurken üzerine alınmayacaksın bana değil diyeceksin ama sana bu sözlerim )