Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
19 Herkesin “sen” gibi sevmesini bekleyemezsin.
Gerçekten “sevmeyi” biliyor mu karşındaki ?
Gerçekten “empati” kurmayı biliyor mu karşındaki?
Gerçekten sevmemişse, sevilmemişse, tatmamışsa nerden bilsin ki “sen” gibi sevebilmeyi . .
Beklentilerini karşındaki kişiye göre belirle.
Ne az, ne çok . . Orta karar.
Dengede olsun. ⚖️
Unutma yaşadığın hayat seni yoruyorsa bil ki;
olgunlaştırıyordur . . 🌳
3 Geçmiş olsun bu bir kaç saniyede yaşadığımız korku korkunçtu resmen ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
1 Fen edebiyat B blokta ikinci görüşüm seni . İlk gördüğümde beyaz ayakkabıların vardı ve bugün tekrar gördüm seni kırmızı ayakkabıların vardı . Ders arasında sigara içiyordun sonra banka çıkıp oturdun saat 17.05 civarı gibiydi umarım beni farketmişsindir . Seni tanımak istiyorum.
7
İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım

Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından

Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından

Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar

Şu aranıp duran korkak ellerimi tut

Bu evleri atla bu evleri de bunları da

Göğe bakalım 🌙⭐
0 Merhaba admin ingiliz dili edebiyatı birinci sınıf ikinci ögretimde okuyan siyah eşarplı tatlı kız seni her gün görüyorum . Bu kadar yakın ve bir o kadarda uzak olmanın tarifi yok be tatlı kız . Keşke bir gün bendeki seni sana anlatabilsem.
0 İşletme 4 deki uzunboylu, kısa saçlı, nur yüzlü, kırmızı pantolonlu B.Y. beni bul.
Rumuz:altkattayım
0 Afilli parti için yarın üniversitede stand açacağız . Standta bilet satışına yardım edecek birileri lazım acil ulaşabilirse birileri.
1

Bugün saat 6 gibi c blok kantininde en köşede 2 kız arkadaşıyla oturan gri kazaklı esmer güzeli . Gözlerimi senden alamadım bir daha görme dileğiyle lütfen bul beni.

#esmergüzeli

1 Bugün saat 5 civarı fen edebiyat b-blok girişinde siyah arabalı genç,
Yaklaşık 10 dk gözümü kırpmadan baktım sana umarım sevgilin veya sevdiğin yoktur. Bu itirafı görüyorsan beğen ben bulurum seni.😊
1 Ev arayan bayan arkadaş var mı
Bayan ev arkadaşı aranıyor 😊