1 Merhaba admin sayfanızdaki paylaşımlari okurken dikkat ettiğim bir hususu dile getirmek isterim. Karşı cinslerin birbirine yaptıkları itiraflarda merak ettiğim bir konu var karşı cinse ( erkek) Yapılan bir itirafin sonucunda iki tarafın yorumlayarak birbiriyle görüşmelerinin ardından özellikle de erkeklerin kafasında şöyle bir düşünce geçmiyor mudur? Oldukça basitleyici bugün siteden bana bir itiraf yapılıyorsa yarın başkasına neden yapılmasın gibi düşünceler geçmiyor mudur? Bence geçiyordur. Çünkü erkekler duygularında önce mantığıyla hareket etmeyi tercih ederler. Kadınlar ise tam tersi bir etki içerisindedir. Olaylara duygusal yapıdan yaklaşmayı makuliyet biçiminde gördükleri için, devren mantığını bir kenara bırakarak duygularına tabi tutulması seçerler. demem o ki bu itiraflar karşısında erkeğin düşüncesel maluliyet yapısı nedir acaba?
0 Şaka falan değil gayet ciddiyim kavalye arayan söylesin yeter 😂😂 Kendinizden bildiğiniz ithamları da başkalarına yüklemeyin. Kim neyi isterse onu yazar onu yapar bu sayfada. Bunlar itiraf diye paylaşmak için var. ( döner siparişi de alıyorum adresi söyle göndereyim 😂
0 Arkadaşlar ben bu yıl mezun oluyorum da kredi alıyorum. Acaba aldığımız bu burslar veya krediler yaz ayında da devam ediyor mu? Bilgisi olan varsa söylesin şimdiden sağolun.
0 Balo için partner arayanlar ulaşsın dedim sadece. Ama linç yedim. tek dediğim şey eğleniriz oldu ama meğer ben kendimi açık açık pazarlıyormuşum yahu ne yobaz insanlarsınız 😂 sizin eğlence anlayışlarınız günah dolu olabilir. Benimkiler değil. Ha son olarak kirli zihniyetinizi benden uzak tutun ben eğlenmeye geldim aga 😁😂