Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
15 "Ama sevmiyor, göğüs kafesinde saklanan o simsiyah yürekleri, herkesi her şeyi seviyorlar da, bir beni, yalnız beni sevmiyorlar.."
0 Arkadaşlar bugün 18.30-19.30 arası S.B adına nüfus cüzdanı kaybolmuştur. Bulan varsa yorum yapabilir mi?


7 Sınavlar bittikten sonra galerimdeki bütün notları ateşe atıcağım.😈

0 Felsefe 2. sınıf 1.öğretimdeki sakallı bey ikinci dönem beni farketmeni umuyorum kaldır artık şu kafanı
0 Sosyoloji 1.sınıf 1.öğretimdesin galiba adını öğrendim S. sürekli b blokta sigara içiyorsun dikkatimi çok çektin 2. dönem geldiğimde kendimi fark ettireceğim sana..😊😊
4 Biriyle konuşmaya başlayınca 7/24 nerede, ne yapıyor, kimle diye düşünmekten hayatıma odaklanamıyorum.
Bu yüzden sevgilim yok. 😒😁
22 Fazlasıyla kırgınım insanlara
Hayal kırıklığına uğrattıkları için,her seferinde göz yaşlarına boğdukları için..
Uzaklaşmak istiyorum her şeyden..
Yalnız kalmak,etrafımda insan görmek istemiyorum..
Zira insanlar hayal kırıklığından başka bir şey değil...
8 Arkadaşıma kitap hediye edeceğim fakat çok kararsız kaldım. Hem okumuş olma ihtimali var aklımdakileri, hem de şu an herkesin elinde olan klasik sözlerden işte hikayelerden oluşsun istemiyorum. Hani içinde edebiyat olsun, edebiyat koksun. Var mı önerebileceğiniz güzel bir eser.
3 Geçen gün bir şey paylaştım biri yorum yaptı bana yardım edeceğini söylemişti. Neredesin sana sormak istediklerim var lütfen bana yardım eder misin aklımdaki soruları cevaplar mısın 😔
9 Böyle hazır finallerde bitti biri bir gününü bana ayırsa dolu dolu bir gün mutsuzluk olmadan geçse güzel olmaz mı :)