Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Türk'sün ki görecek davan var cihanda.
Susarsan soracak elbet Tanrı ; ne yaptın o asil kanla ?
0 Her zamanki gibi gülüp geçicem 😂😂😂.
0 Gamzeli sevdiğim.. çok özledim kokunu gel artık. Böyle nefes alamıyorum. Eksiğim
0 Üzülerek söylüyorum ki Bingöl insanının bu sayfada ve dış dünyada bana yansıyan kadarıyla gördüğüm kısmı aşırı şehir milliyetçiliği yapıyor ve katiyen şehir hakkında öz eleştiri yapamıyor ve yapamadığı gibi yapılan eleştirilere de saygılı olup şayet doğruluk payı varsa düzeltelim diye uğraşmıyor. İnkar ile o eleştirileri yalanlıyor ancak. Bu gönderi altına yapılacağını tahmin ettiğim yorumlarda da görebilirsiniz bunu. ( Beğenmiyosan git, siz bozdunuz burayı, yediğin kaba pisleme vb) Kimseyi incitmek değil niyetim lakin biz gideriz burdan 3-5 yıl sonra ama siz kaybettiginiz gönüllerle kalırsınız ve bu döngü sürüp gider. Artık lütfen tartışmaktan önce anlamaya çalışın.
0 Merhabalar, bugün (03.02.2019)devlet hastanesin de yeşil formalı üzerinde ki kartta gördüğüm kadarıyla C.B yazan esmer. çok etkilendim beğen ben seni bulurum.
0 benle arkadaşım apartta çıkmak istiyoruz 200 - 300 fiyat aralığında olan bir apart var mıdır acaba?Yardımcı olur musunuz?
0 Ulan sayın insanlar ; ne bu uzman asker polis muhabbeti? Niye farkındalık yaratmak varken farkedilmeye çalışıyorsunuz. Başka bir zeka seviyesi mağmada olan hemcinsim. Dün ülkücülükten dem vuruyordu. Sorsan ülkücü ne demek bilmez ha. Bakınız; askeri polisi sevmek ile ülkücü olunmaz. Kim hangi cenahtan kimi seviyorsa veyahut sevmiyorsa size ne? Cahilliginizden öpüyorum.
0

Merhabalar konser düzenliyoruz. İlyas Yalçıntaş ve Grup Abdal konseri. Biletler tükenmek üzere :)


2 Devrimci devrimci' ye yâr olsun...
Ahmet Kaya şarkılarıyla aşk'ın doruklarına
varsınlar...
#zazakızı
0 Şuana kadar hep benden büyük erkeklere aşık oldum. Aramda hep 10-15 yaş oluyordu. Artik tiksiniyorum kendimden, aşik olduğum erkeklerden. Tığ gibi delikanlilar varken yaşlı-göbekli-zengin erkeklere aşık oluyorum. Nasıl normal bir genç kız olurum? Lütfen bana yardım edin..