Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 İ5 işlemci 6gb ram 500gb Hdd casper laptop var almak isteyen 1500 tl civarı veririm
0 Akşam 6 dan sonra çalışabileceğim part time iş arıyorum. Garsonluk olabilir. Uyduknette olursa daha iyi. Eleman arayan varsa yorum yapsın ben ulaşırım.
0 Kiralık ev arıyorum. Orta katlarda, uygun fiyata. Bilgisi olan yorum yapabilir mi acaba?
0 Fen edebiyatta moleküler biyoloji okuyorum. Aynı kattayız seninle. Türk Edebiyatı 3. Sınıfsın. Adının Ş.O olduğunu öğrendim. Hatta bir ara arkadaşına baran diye seslendin.
Yemin ederim gerçekten yüz yapısı öyle güzel ki sanki Allah çizerek yaratmış. Nolur gör beni artık. Lütfen 
0 Ailem sevdiğime karşı birbirinize denk değilsiniz diyorlar. Seviyorum vazgeçemiyorum. Bırakmak istemiyorum. Zaman herşeyin ilacı. Belki beni anlarlar diye bekliyorum. Siz olsanız vazgeçer miydiniz?
0 Bingöl merkez Ç. takside çalışan esmer uzun boylu bi erkek vardı dün denk geldim taksiye çıkmadı ama sadece işyerindeydi. Çok tatlı gülüyosun orda çalışanları tanıyan var mı yorumda yardımcı olur musunuz acaba uyutmadı tüm gece :(
0 Hemşirelik okuyan öğrenciler devlet hastanesinde ne zaman staja başlayacaklar? Bilen var mı? 
0

Selam herkese bir sorum olucak iptv gibi uygulamaları kullanan kimse var mı yorum yapsın yazarım ben bekliyorum. 

2 Senin için Allahıma edeceğim tek duam
Yarab ondan razı ol , o kimseye güvenmemem gerektiğini ve kimseyi sevmemem gerektiğini öğretti bana.
4 Bağlanmak aşk değildir değil mi? Sizce bağlandım diyince aşık mı oldun diye niye soruluyor? Bağlanmak aşk gibi midir? Yorum bekliyorum..