Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Sosyal Hizmet okuyan S. Sana olan bu ilgi alaka bende nasıl son bulacak bilmiyorum ama tehlikeli bi durum hissediyorum :')
0 C. kafede sürekli bir arkadaş grubu var orda A. Ozan ismini öğrendim çok tatlısın hareketlerin falan harika tanışmak isterim ama çekiniyorum. 
1 Ne vakit bu kadar değiştik? Ya da aslında hep böyle miydik? Ben mi yanlış biliyorum. Bi adam çıkıyo karşına, bir iki muhabbet edip tanımaya çalışıyorsun. Sen daha selam sabah faslını bitirmeden, konuyu öyle bir yere taşıyor ki, yerle bir oluyo gözünde. Herkes mi bel altı konuşur, karşınızdaki insana verdiğiniz değer bu kadar mı? Ben mi yanlış bi izlenim veriyorum diye defalarca düşündüm durdum. İnanın hatam olsa özeleştirimi de yapmaktan kaçınmam. Herkes diyorum ya herkes aynı kafada. Ben mi çok anormalim diyorum. Ben mi çağa ayak uyduramadım. Bende mi gariplik var. Bu şekilde mi tanıyo artık insanlar birbirlerini. Sırf istediği şekilde muhabbet edemedim diye terkedildim ya, kimse dayanamadı bana. Ben artık nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum.
0 Bingöl'e yeni geldim. Dayalı döşeli ev arıyorum yorum yapın ulaşırım (acil).minimum 80 karakter
0 4 gün ful çalışacağım bir iş arıyorum. Diğer günlerde de part time çalışabileceğim bir iş arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
0 Çok acil ev eşyası satıyoruz, fiyat çok uygun. Ihtiyacı olanlar ulaşsın aciilllllll
0 Bugün Diyarbakır'dan Bingöle gelen esmer, hafif uzun boylu, deri ceket giyen ve gri pantolunlu güzel kadın. Çok güzel bakıyordun. Sen beğen ulaşırım sana.
0 Merhaba elinde kpss kitabı olupta bana vermek isteyen var mı ?? Rica edersem yorum yaparsaniz ben ulaşırım teşekkürler şimdiden
0 Neymiş efendim B. Cafe'de erkek Bayan maç izliyormuş sözde..artık nasıl is yapalım diye erkekle kızları bir araya toplayıp maç izletiyorlar şöyle geçen akşam arkadaşı almaya gittim iğrenç Bi ortam affedersiniz ama izdivaç ortamından beter. İki dakika kaldım kendimi çok iğrenç hissettim çok aşırı rahatsız oldum. Bazı kızlar nasıl gidip rahat tavırlarla en önde bacak bacağa atıp uzanıyor muş gibi oturabilir onca erkeğin için de.cidden her seferinde hemcinslerim yerine kendimden utandım.. Yine utandım ve utanmaya devam edecem..
0 4 11 ya da 5 12 arasi çalışabileceğim bir is arıyorum.Eleman arayan var mı?