Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 Bugün Tunceli’ye gidiyorum kafa dağıtmaya gelmek isteyen varsa yorum yapsın ben ulaşırım harbi kafa insan olması lazım.
1 Öğrenciyim 200 lira borç verebilecek var mı 1-2 hafta içinde geri ödeyeceğim.
1 Bu gün saat 13.40 gibi avmde gördüğüm beyaz ceketli gri kazaklı kadın yemin ediyorum içim gitti sana beraber sıradaydık yemek aldın karşı masanda oturdum iki lokma yemedin baktın hamburger'ine sonra balkona gittin 5 6 tane üst üste sigara yaktın belliydi acı çektiğin burnunun ucu kıp kırmızı gözlerinin altı mos mor uykusuz kalmıştın belli burda bunu anlatmam seni beğendiğim için değil her neyse bu kadar acı çektiren değmiyor kimse için. konuşmak için gelecektim kalktın gittin. Belliydi biri kırmış inancını almış umudunu paramparça etmiş yapmayın beyler sizin 5 dakika gönül eğlendirmek için kendinize bağladığınız insan gidişinizle beraber çöküş yaşıyor ben ilk defa bir kadını bu halde gördüm... güzel kardeşim üzülme değmez.
2 çok çirkin bir iletişim diline sahipsiniz. çirkinlikten kastım elbette küfür, argo, bozuk türkçe filan değil. size ait olmayan kalıp cümlelerle anlatmaya çalışıyorsunuz derdinizi. dilinizdeki her ifade bir yerlerden ezberleyip gelişigüzel kullandığınız estetik birer facia.
1 Merhaba, arkadaşlar çarşı veya kaleönü tarafında uygun fiyata kiralık daire var mı varsa acil yorum yapın ben ulaşırım.
1 Merhaba admin ben part time çalışacak iş arıyorum garsonluk satış danışmanlığı nargilecilikde de çok iyi deneyimlerim vardır bu sektörlerde elemana ihtiyaci olanlar ulaş demeniz yeterlidir iyi günler 😊
1 Canımın taa ici öyle cok özledim ki seni affetsen beni yalvarırım affet😭😔sensiz olmuyor gamzeli yarim
1 Günlük kiralık daire lazım temiz ve güvenli olsun. Seksen karakter ..................
1 Selam. Yaşım 23 meslek sahibiyim 3 tane anahtara sahibim evlenmek istiyorum varsa ciddi düşünen bayanlar ulaş yazmaları veya beğen butonuna basmaları yeterli olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim. Lütfen erkekler yorum yapmasın eleştirilerinizi kendinize saklayın beyler iyi günler.
1 Dün (cumartesi) akşam 5 civarında avm de ki K. kafede oturan 2 Li bayandan biriyle birkaç kez göz göze geldik. Ben ayaktaydım telefonla konuşuyordum. Hatta sonra ben çıkarken yanınıza bi bayan daha geldi sanırım. etkilendim işaret bırakır mısın ( rumuz uzun boylu krem ceketli )