0 P. Cafe itirafına detay verir misin demişsin ama iki adet vardı benimkidir İnş. p. Cafede kapıdan girdiğinde sağ tarafta oturuyodun 2 kişiydiniz kalkarken siyah üstünde beyaz yazılı bir şapka taktın.
0 Ya geçen köpek sahiplenmek istiyorum deyince hayatımda hiç köpek beslemedim görmedim ön yargısı oluştu hemen başkalarında abicim ben köpek yetiştirmesini eğitmesini beslemesini bilen biriyim üstüme kimseyi görmem sadece bi yerlerde sanki bi yavru beni bekliyormuş gibi öyle hissediyorum ve ona ulaşmam gerekiyor.
0 Merhaba arkadaşlar yıllar önce biriyle beraber oldum o ilişkiden sonra korktum ve uzak durdum sonra pişman oldum yıllarca aradım bulamadım şimdi tam buldum derken onu çok kırdığımı söyleyip asla affetmeyeceğini söylüyor bense onu hiç aklımdan çıkaramıyorum ne yapmam gerekiyor.. rumuz: ( seni çok ama çok seviyorum)
0 Hayırlı günler herkese, telefonumun ekranı gitti. Elinde kulanmadığınız j7 pro olan varmı, ekranı sağlam olsun gerisi mühim değil. Yorum yaparsanız sevinirim...
0 Çamaşır makinesi Buzdolabı Televizyon Çalışma masası TV ünitesi ve kitaplık 3 adet açılır kapanır kanepe Aynalı elbise dolabı 4lü ocak ve dolu tüp Kör baza + yatak Satılıktır ilgilenenler ulaşabilir.
0 Yeni duydum nişanlanmışsın... Allah biliyor ya seni sevdim geçen sene bu günler dünyanın en mutlu insanıyken bugün yaşayan ölüyüm... teşekkür ederim... kocayanaklı
0 Dün çok ağladım onun karşında kaç kere gitme dediğimi hatırlamıyorum bile zayıf olduğumu düşündü de ondan mı hala bana dönmedi ne yapacam ben biri şu kafamdakini vura vura çıkartabilir mi düşünmek istemiyorum artık ama düşündükçe düşünüyorum nasıl olacak hayatınızın merkezine koymayın diyorlar ya ben o hatayı yaptım şuan artık yönümü şaşırmış kuş gibiyim ne yana savrulduğum belli değil rumuz:vetmüz