Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Hayat yürek ister, cesaret ister korkarak yaşanların değil hayalleri uğruna yaşayanlarındır güzel günler...
0 Bugün temiz, düzgün apart yada kiralık daire lazım 3 5 saatliğine doğum günü için. Yardımcı olursanız sevinirim.
0 Abi gözlere hastayım ya bide bu maske olayı çıkınca gözler iyice kendini vurguluyor bende bakıyorum gözlere çünkü gerçekten gözlere zafım var .lütfen kb. Özür diliyorum rahatsız olan hanımefendilerden .
0 Ya biri beni alsın ya vallahi yeter. Ben evlenmeyecem kadınla konuşmam şeklimiz var araba ev iş var adamlık burda anlatılmaz tanıyarak olur. O kadar güzel kızlar var vallahi cesaret edemiyorum konuşmaya aptal da diye bilir, üstümüzden pirimde yapabilir. O yüzden sadece baka kaliyoruz. Biraz ayaklarınız yere bassin kızlar doğru bakın doğrı görün.
0 Arkadaşlar merhaba arabamla gezi yapmak istiyom sadece arkadaşça bayan arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz yalnızım tüm masraflar bana ait iki üç bayanda olabilir arkadaşça Tunceli Diyarbakır veya Karadeniz gezisi yapabiliriz
0 Burdan hanım kardeşlerimi bir kaç şey söylemek istiyorum .Namus abideliği yapmak gibi bir düşüncem yok . Bingöl küçük sağda solda konuşulunca kulak misafiri oluyoruz , duyduklarım karşısında üzülüyorum . Lütfen hanım bacılarım , namus bu kadar ucuz olmamalı , hatada ısrar ediyorsunuz . Sanalda tanımadığınız kişilerle konuşuyorsunuz . Her yazana cevap veriyorsunuz Söylediklerine inanıyorsunuz . Adam var evli , kendini bekar olarak tanıtıyor , güveniyorsunuz . Basitçe duygulara kapılıyorsunuz evlerine gidiyorsunuz . Arabalarına biniyorsunuz , bu kirli oyunlara gelmeyin , gece yarılarına kadar sokaklarda gezmeyin . Hanım kardeşlerim , sizler anne olacaksınız kocanıza ve olacak cocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın . Vallahi en ufak bir art niyetle söylemiyorum . Sadece Dikkat edin .Ahiri zamanda kendinizi muhafaza edelim , Erkeklerede tek söyleyeceğim bir sehvet uğruna insanların hayatını karartmayın kardeşlerim lütfen .
0 Mrb admin Bizde ikinci el Kafe sandalyeleri ve koltuk takımları var ... İlgilenmek isteyenler yorum atsın ...
0 8 mart dünya kadınlar gününde avm de burger de bi hanımefendi ve yanında iki kız bir erkek arkadaş vardı indim migrosa hanımefendi ye gül aldım üst kata bir geldim gitmiş o akşam 4 saat aradım onu uydukentte ama bulamadım son zamanlarda çok sık denk geliyoruz gül halla bende saklı emanetini vermek istiyorum o gül sana alınmış birşey başkasına asla verilmez ( adidas kazak eşorfman şişme yelek çantalı çocuk ben )
0 Merhaba, uydukentte 1+1 kiralik yarı bodrum apart dairesi mevcuttur
0 İyi günler.
Bingöl'de uydukente konumu iyi bir 1+1 dayalı döşeli daireme ev arkadaşı arıyorum.
(Öğrenci falan ulaşmasın lütfen kamu vb. Çalışanları ulaşsın)