0 Merhaba , arkadaşımı sahiplendirmek istiyorum. Yanında buzdolabı ve fırında veriyorum. İlk tanıştığımızda çok evcildi ama son zamanlarda saldırganlaşmaya başladı. Tükçe, Kürtçe, Zazaca dillerinden çok iyi anlar. Ben kendi sorunlarıma gömüleceğim için ona vakit ayıramayacağım. Evcilleştirmek isteyen varsa yorum yapsın. (Ücretsizdir)
1 "Kimseyle alay etme, asla kimseyi küçük düşürme, kalbinin en ücra köşesinde bile yapma bunu. İnsan yaşamı alaya alınmayacak kadar hüzünlü ve ciddidir!" #bay#yakanoz12🌹
0 Altımdaki araba olduğu için kızlarin gözü direk oraya gidiyor yani tipime karakterime bakmaya gerek yok anlarsın ya 😂 beni rüyasında gören kizmi dersin asik olan mi dersin ( ha bu arada kıytırık bı araba değil 400k üstü ) Yani bende onların yanında salağa yatıyorum gerçekten öyleymiş çapakçur köprüsunu geçene kadar yanımda köle gibi davranmaları açıkçası hoşuma gidiyor 😉
0 Uzun sureli bir ilişki, surekli kavga gürültü evlenmek istiyorum onla ama onla da olmuyo onsuzda öyle bir çıkmazdayim ki sinir krizleri geçirmeye başladım ne yapmalıyım sizce?