0 90 bin tl borç verecek kimse var mı Noter Eşliğinde İmza Atıp Senet yapıp Aylık 3 bin tl geri ödeyecem tabi 10 bin fazlasını verecem bi ticari araç alacağım aracıda üstüne yapacağım yardımcı olabilecekler yoruma ulaş yazsın
0 " isterdim ki insan biraz sevgi görünce uzaklaşmasın , değer verildiğini hissedince bunu suistimal etmesin. Samimiyet karşısında hadsizleşmesin. Biraz olsun elindekinin kıymetini bilsin , bu zaten elimde rahatlığıyla değersizleştirmesin. Ama insan,çiğ süt emmiş nihayetinde."
1 Bugun dortyolda babasina bagiran, ve tartisan kiz sen ne bicim bir kizsin ya. icim acidi o babaya millet ailesine hasret.Anne babasini bir dk gormek icin can atan insanlar var.yaninda olmayip,kokusuna hasret insanlar var bu onlara saygisizliktir. Anne baba kelimesi gecince ici sizlayanlar var yapmayin boyle ya kiymet bilin. O babanin mahcuplugu aklimdan gitmiyor.
0 Önümüzdeki hafta acilen birkaç günlüğüne kiralık günlük ev lazım varsa öyle evi boşta olan öğrenci arkadaşlar ödemesi ne kadarsa sıkıntı yoktur temiz olması önemlidir duyurulur:) teşekkürler şimdiden