Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Artık avuçlarımın takılıp geçemediği saçlarım yok...
0 Merhaba yeni ev tuttum perde mutfak eşyası birde koridor halısı lazım elinde olan varsa yorum yapabilir mi ücret uygun olursa çok iyi olur
0 Bugün (22.10.2021) çarşıda By.C.man erkek mağazasının orda gördüm . Pembe ceket deri taytlı siyah topuklu ayakkabı ve renkli şal vardı üzerinde. O kadar tatlıydın o kadar güzeldin ki gözlerimi senden alamadım . Sonra cafeye girdin. Seni arabayla geçerken gördüm. Bu itirafı görüyorsan beğen niyetim ciddi tanışmak istiyorum seninle. (Para, ev, araba ne istersen var.)
0 Araç varmı diye sol tarafa bakıp çıkıcaktım çıkmaya çalışırken ben araca gore yolla çıkıcaktım iki bayan'nın gecmesi gercekten hic fark etmedim şaşırıp baktim pardon dedim sonra baktı sür sür sinirli sinirli dedi yanlış anlama hiç fark etmedim.
0 her insanın hayatında bir dönüm noktası olmuştur... kimisi için bu bir iş, eş, arkadaş, ve buna benzer daha birçok şey sayılabilir. Benim olmadı,olmuyor da. Tutamıyorum hayatımı elimde,bir bahane bulup aşamıyorum bu ruh halimi. Sanki herkes iyiyken ve bir uğraş halindeyken benim sürem dolmuşta sadece zamanın geçmesi için varmışım gibi hissediyorum. İçerde dışarda fazlalıkmışım gibi gelmesi, insanların gözlerinde bana bakarken yakaladığım çaresizliğimi ve kimsesizliğimi yenemiyorum. Sevemedim ne kendimi ne başkasını zaten hiçte sevilmedim. En korkutucu olanında ben gittikten sonra benim için çok uzun bi süre kimsenin üzülmeyecek olması. Yenemedim, başaramadım hiçbir şeyi ,güzel hatırlayacağım tek bir anımın olmaması içimde büyük bir burukluk. Fazlasıyla kırgın ayrılacağım bu dünyadan bir gün.
0 Birlikte sadakatsiz veya kardeşlerim dizilerini izlicegim bir sevgilim bile yok ya offff offf
😥😥
0 Trendyol hediye çeki kazanmak isteyen ulaş yazın özelden atarım çabuk olun kampanya süreli
0 Bugün saat 5 civarıydı avm önünde mavi kazaklı kız telefonla konuşurken bende araba da oturmuşken bakıştık baya eğer buradaysan Ulaş demen yeterli
0 Kısa boylu siyah kıvırcık saçlı sık görüyordum sonra aradım bulamadım meğer saçını boyamış bunu görüyorsan beğen
0 Hafta sonu Diyarbakır’a gideceğim sağ koltuk boş ;) gelmek isteyen ulaş demesi yeterli bi Ciğer yiyilir Diyarbakır’da 👍🏻