0 Tek başıma geziyorum kafa dengi eşlik etmek isteyen bayan arkadaş varsa beraber gezelim. Kalabalıktan uzak.. Art niyetli değilim tamamen can sıkıntısı ve amacım yeni arkadaşlar edinebilmek.. Yorum yaparsanız ulaşırım teşekkürler.
0 Bu akşam saat 18:00 civarı üniversite banklarında tek başına oturup ağlayan hanımefendi, iyiyim dediniz ama aklım gerçekten sizde kaldı tekrar yarı yoldan dönüp yanınıza geldim sizi sordum iyiyim dediniz ama aklım hala sizde buralardamısınız?
0 Bu akşam saat 18:00 civarı üniversite banklarında oturup ağlayan hanımefendi, iyiyim dediniz ama aklım sizde kaldı vicdanen rahatsız oldum gerçekten iyimisiniz?
0 Bugün 28 ekim perşembe havalimanında ankaraya giden uçakta gördüğüm komple siyah giyinen kapalı hanımefendi gözlerimi sizden alamadım beğenirseniz ben size ulaşırım