0 Kimsenin sevgisine inanmayın hayatı kendiniz için yaşayın zaman ayirdiginiz herşeyi göze aldığınız kişiyi doğru seçin seninle olan 9 ayimizi sadece 1 günde silebildin kendine bunu yakistirdinmi bari insan ne olursa olsun seviyorum dediği insanin yanında olur herşeyin yalanmış (C.B)
0 İstanbul’da iş fırsatı sunuyoruz bay-bayan iş arkadaşları arıyoruz yeme içme konaklama ulaşım sıkıntısı yok maaşlar oldukça iyi İstanbul şartlarına göre iletişim için yorumlardan yazabilirsiniz
0 Uzun zamandır yoktum, bir piyasaya göz atayım dedim, piyasa ölmüş, olgunların yerine, bebeler, küçük ablalar geziyor, nerde o eski günler, herkes kendi işini yapsın, nasıl tayt giymek tombik hanımlara yakışmıyorsa, piyasada bebelere yakışmıyor. Rumuz! Yeni gelmedik geri geldik.