0 Ben at gibiyim diyen kızım hemcinsimi kötülemek için yazmadım orda uzun kızlara laf atılmış bende uzun olduğum için öyle bir tepki verdim normalde bı kız çirkin bile olsa demem çirkin diye ve tesettürlu bı kızım öyle dar giyenenlerden değilim tamamen tesettürluyum
0 Erkeklere soru veya genel olarak düşünceleriniz nedir erkekler evet sokakta dışarda kızlara bakıyorlar ama bence her kıza içine düşüp bakmıyorlar biraz güzel olması gerekiyor öyle herkezsten numara istemiyorlar sizce nasıl? ?
0 Bingöl lü erkekler sevgili olur seviyor gibi yapar namusunu alır okul bitince de tekme atıp Bingöl de ne kadar nefes alan kız varsa onlarla takiplesip, yazıp,takılır.Bir erkegin takip ettiği birkac kıza yazın kesinlikle hepsine sizdeki gibi yürüyordur saf olmayın kızlar.Arkadaşları da böyle yaptığı için Bingöl lü diyorum yoksa bu şehrin insanları çok içten çok temizler.Birinin ahını alıp da gün yüzü görmek böyle pis insanlara nasip olmasın, o yeşil gözlerin kör olsun inşallah da bir daha biri senle konuşuyor mu yoksa hala salak gibi seven bekleyen bir ben mi oluyorum gör gözü çıkasıca.
0 bugün saat 17.00 18.00 gibi rekabet parkında iki kişiydiniz biriniz kot pantolon tişört biriniz siyah pantolon tişört giymiştiniz siyah pantolonlu olan birkaç kez göz göze geldik çok yakışıklıydın
0 Merhabalar bugün 16-17 saatleri arasında kahve dünyasında 3 kız grubu oturuyordunuz arkadaşların kalktı sen kasada telefon için bekledin çok gözgöze geldik o sırada. Ben beyaz gömlekli herhangi bi hesaptan yorum yaparsan ulaşırım:)
0 Sevgi bence herşeye rağmen sevmektir koşulsuz sevmektir Bazen sesini duymak,uzaktan görmek,varlığını bilmek bunlarda yetiyor gerçekten seven insan için adını bile duyunca zikredince kalbinin ritmi değişiyorsa bu gerçekten sevgidir Belkide biz çok sevince ilgimizi sevgimizi fazla gösteriyoruz ondan değer görüp sevilmedik Küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz en azından benim düşüncem bu Ama bazılarının önüne dünyalar seriliyor kıymet bilmezken en ufak bir güzel sozlen bile mutlu olabiliyorum ama görmüyorum onu...29.11.💔