0 Ya dün Bingöl merkez de polis evinin o tarflarda hastaneye nsl gitcegimi bilmdigim için birine nsl gitcegimi sordum otobüsle gidebilirsin kartın varsa dedi bndede hem kart hem nakit yoktu bankamatik varmı diye sordum oda bna çıkarıp 5 TL verdi burdan ona çok tesekur ediyorum borcumu geri ödemek istiyorum bul beni🤭😂
0 Merhabalar ben hayatımda ilk defa itraf edeceğim hayatimda kimseyi sevmedim yada onlar beni sevmedi bunlar hiç bir zaman benim umudumu kaybetmem için bahane olmadı genelde itraf atmayı sevmem ama bugün biri beni çok etkiledi Z. Cafede beyaz gömlekli bir çocuk gördüm yanında iki kız vardı ikiside kapalıydı ve kisalardi gerçekten bunu görüyorsan teşekkür ederim... Sadece bu ulaş diyemem çünkü ben o kelimeyi hep yargılamışımdır kulanmam doğru olmaz isteğine bıraktım .
0 Sosyal Hizmet okuyan uzun boylu esmer çocuk seni birinci dönemden beri takip ediyorum Hep yanında insanlar var gelip konuşmaya cesaret edemedim Günlerdir gözlerim seni arıyor ama sen yoksun seni bulmam lazım. Bingöllü olduğunu söylediler Bu paylaşımı beğen artik ben seni bulurum.
0 Bugün L kafede çalışan beyaz siyah kareli oduncu gömleği giymişti ismi yanlış deyilsem ömer tanıyan varsa yada bu sayfayı takip ediyorsan istekramını yazman yeterli olacak benim için 🤗🤗
0 Ev arkadaşı arıyorum. Ev dayalı döşeli apart daire. Ev uydukentte. Kıra 1300 TL. Odası ayrı sekılde gelen kişinin kişisel eşyalarını getirmesi yeterlidir. Yorum bırakırsa ulaşırım.