0 Saat 23 20 ciwarı çarşi da cigerci osmanın yanıdaki iki kız pasat diye seslendim sana sayfayı takip ediyorsan bul beni yada bi işaret bırak ben bulurum seni PASSATTTT 😂
0 Diyarbakırda hemşirelik okuyorum. Bingöl üniversitesinde siyaset bilimi ikinci sınıfta okuyan eski erkek arkadaşım var. Beni her yerden engellemiş olmalı ki ona hiç ulaşamıyorum. Bu yazıyı görüyorsan lütfen engelimi kaldır. Burdan yazdım çünkü başka çare bırakmadın bana.
0 Bugün kent parkta halayı izleyen fosfor yeşil üst siyah mont siyah çizmeli kız senden çakmak istedim kullanmıyoruz dedin ama çakmak bahane sen şahanesin beğen bulayım seni 😍😍
0 Coğrafya 3. Sınıf 22 Nisan'da seni yemekhanede gördüm adın İbrahim olması lazım ilk gördüğüm anda vuruldum bıyıklı halin daha güzeldi keşke bıyıklarını kesmeseydin. Uzun Boylum..
0 "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuz kişi o'dur!" Nietzsche Mağduriyet yaşayan Bayan arkadaşın ve buna benzer olaylar yaşayanların yanındayız.
"Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur." Hakkınızı savunmaktan korkmayın bu konularda.
0 Diyarbakırda hemşirelik okuyorum. Bingöl üniversitesi Siyaset bilimi ikinci sınıfta okuyan eski erkek arkadaşım var. Beni her yerde engellemiş olmalı ki hiç bir şekilde ona ulaşamıyorum. Eğer bu yazıyı okuyorsa lütfen engelimi kaldır. Burdan yazdım çünkü başka çare bırakmadın bana. İnadını bıraksan iyi edersin.