7 İnsanları anlamak ne zor bir şey ya kimsenin güler yüzlü olmasını suistimal etmeyin unutmayın ki maçın uzatmaları oyunun kaybını gösterir değerinizi değer verilen yerde bilin yoksa kaybedersiniz.
6 Şunu hiç bir zaman unutma... Umursamadığın sevgime bir gün hasret kalacaksın.. İşte o gün sende anlayacaksın ölen tekrar dirilmez, kalbini alıştırmaya çalışacaksın ama hergün her dk tükenerek
1 Myo maliye bölümünden 4 lü takılan grup ayy çook tatlısınız valla birbirinizden ayrılmıyorsunuz içinizden birinin elinde vanı simgeleyen anahtarlığı vardı sallıyordu çok tatlı yaa😊😊
6 Ben neyi öğrendim bugün biliyormusunuz? Ben bugün insaların bi insanın kişiliğine ve davranışlarına değer verilmediğini ama elbisesine ve kıyafetlerine değer verdiklerini anladım bir haftadır biraz kendime bakıp tarz giyindim bi haftada iki istek aldım bu ne demek insanlar (özellikle kızlar) bi erkeğin kıyafetine önem verdiğini anladım ama yanlış. Eğer insan kıyafetle adam olunsaydı herkes en iyi kıyafetleri giyip adamım deyip gezerdi Ama adamlık ne kıyafetle ne de başka bişeyle olur. Adamlık onurla namusla şerefle ve en önemlisi inandığı doğrularla olur haa bu arada iki isteği de kabul etmedim çünkü onlar bana değil kıyafetlerime aşık olmuşlardı Rumuz (insan olmak)