4 iktisat 3. Sınıftaki r.t. duyduğuma göre sevgilin varmış oysaki ne hayalere kapılmıştım hani şimdi desemki ben sensiz yaşayamam yalan olur yaşarım ama seninle daha güzel yaşardık ama olsun ben seni uzaktan sevmeye devam edecem bu hiç bitmiyecek keşke bir defada olsa yüzüne karşı sevdiğimi söyleye bilseydim iyi geceler.
3 Kızları rahatsız eden karaktersizlere sesleniyorum herkesin kendi anası bacısı sevdiği var onlara yapılsa hoşunuza gider mi? Adam olunda kimsenin namusuna göz dikmeyin rahatsız etmeyin.
1 Bu akşam çarşıdan üniversite arabasında oturan sonra DSİ nin oralarda ellerinde bir bebekle beraberinde iki bayanla inen beyaz gömlekli kız sana, saçlarına hayran kaldım. Konuşmak istiyordum ama beraberinde bayan vardı ne yazıkki. Bu itirafi görüp beğenmeni umuyorum. Rumuz:bebek otomobili :)