0 Elinde temiz 13 düz ya da 12 pro iPhone olan var mı yurtiçi yoruma gelirsiniz ben ulaşırım size
0 Hiç hevesim yok lan, ne yaşamaya, ne sevmeye, ne sevilmeye, ne çalışmaya, ne aile kurmaya, ne de tembelliğe... Hissiz, ruhsuz biri oldum, hepte etrafta mağdur edebiyatı yapıp, çıkar amacı güdenler yüzünden. Özellikle kadınlar, siz yılansınız, allı pullu görünür, kıvıra kıvıra sürünür, zehirler sonra da gidersiniz ağlayarak "Ben mağdur edildim" diye... Arkadaşlık ilişkilerinde böyle, çalışma hayatında böyle, kimilerinin aile yapısında bile böyle. Tarlaları ekip biçesiniz diye erkeklerin hayatlarının bir parçası oldunuz yerleşik hayata geçince, şimdi altınlar, pırlantalar, havuzlu villalar ve takı tukalar için yaşıyorsunuz. Sahtekârlık kelimesinin anlamını var eden ve o kelimeyi severek, zevkle taşıyan yaratıklar.
0 Merhaba salı günü p. cafede kendini yakan arkadaş burda mı yada tanığı varsa ulaşabilir miyim:))
0 Bugün saat 21:00-22:00 da l. cafe de oturan iki sihaylı kız vardı siyah giyinmek o kadar mı yakışır bir insana tanışmak isterim canları sıkkındı sanırım biraz burada iseler beğeni veya işaret bıraklırsa bulurum.
0 Ev arıyorum çok acil (sahibinden)
0 Uydukentin herhangi bir yerinde olabilir üniversiteye yakın olmasına gerek yok eşyalı bir ev arıyorum Max 4k kira ücreti olan emlak ücreti ödemeyeceğim ve evcil hayvanımı alabileceğim bir yer olmalı teşekkürler
0 Ö. A değil ....ö. P18❤.....,..........,.....................!.. ..... .........,...,........................
0 Özel m da estetik olan var mı hangi doktordan oldu seksen karakterrrrrrrrrrrrrr
0 Göz çizdirme ameliyatı olmak istiyorum da ne kadara düzelir gözler kesin olarak net bir şekilde görür mü bilemiyorum tanıdığınız bir doktor varsa önerebilir misiniz ayrıyetten fiyatını da bilsem iyi olur internette çok araştırdım ama işime yarayan birşey bulamadım yardımcım olur musunuz?
0 Bugünkü tiyatroda sunum yapan kız aynı zamanda hastanede de karşılaştık bizi kader karşılaştırıyor olmalı yoruma nokta bırak yada beğeni işaret ben bulurum