0 Bugün 17:20 civarı mühendislik kantininden çıkarken karşılaştığımız üstünde beyaz siyah desenli üst. Altında siyah pantolon olan kız. Yanında kapalı kırmızı gömlekli bir kız arkadaşın vardı hatta panoda festival afişine baktınız ben krem gömlekli yorum yaparsan tanışmak isterim.
0 Harita kadastro 2. Sınıf B.T... esprili kız. Bugün yine karşılaştık. Hat arabasında sabah 9 sularında. Kendini neden kapattın bu kadar aşka? Senden sadece bir şans istiyorum. Ne yaptıysam kim geldiyse yanına bir saat konuşmayı bile kabul etmedin. Daha ne yapmam lazım. İnan bilmiyorum. Instagram kullanmıyorsun. Umarım bir şekilde ulaşır sana bu itiraf. Tek bir şans istiyorum senden. Sadece biraz oturup sohbet etmek. Cidden başka ne yapacağımı bilmiyorum. Bir akıl verin. rumuz: C.Kafede çarpıştığın yeşil gözlü çocuk.
0 Saat 3 buçuk gibi arkadaşlarıyla K.AVM’de gördüğüm şapkalı sanırım BESYO’dasın kıyafetlerinden belliydi sen nesin öyle. Bir kez daha karşıma çıkarsın inşallah. 🤗😒
0 Beyaz sweat, gri eşofman giyinmiştin. Kafanda black yazan şapkan vardı. İlk kez gördüm seni fen edebiyat b bloğa giriş yaparken arkadaşlarınla. Umarım tekrar karşılaşırız 🤗🤗