0 Ilahiyat okuduğunu ve ismini bugün tesadüfen öğrendiğim tatlı bayan.Arabanın tekerleği patlamış galiba telefon konuşmana istemeden kulak misafiri oldum geçmiş olsun ama konuşmana, verdiğin tepkilere hayran olmamak elde değil en kısa zamanda çıkacam karşına.
2 İntiharı düşünen birisinin tehlikeli yanı bunu düşünüp yapmamasıdır. intihar iradesizliktir.. “yenik düşülecek tek zaferdir.” asıl yapılması gereken kaçmak değil... yenilgiyi, acıyı, mücadeleyi ve kaybı yaşayıp diplerden çıkış yolunu aramaktır. bunun sonrasında o dibe şefkat, nezaket ve anlayış doldurmalı. güzel insanlar bir seferde ortaya çıkmaz zamanla bir heykel misali yontularak oluşurlar.
Yaşamak mı çözüm ölmek mi ikisinide yaparsam hadi gelin çözün beni...
0 Mrb admin düzenli çalışaçak bir iş arıyorum. Otel, kafe,bar ,restorant gibi yerlerde çalışmışlığım var bay elemana ihtiyacı olan varsa yorum yaparlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler🙂