1 Meraba admin Sosyal hizmet 1. Ö. 3. Sınıfta beğendiğim biri var. Vanlı B. Çok tatlı bi gülüşü var. İnşallah hayatında biri yoktur. En kısa zamanda karşına çıkacam bekle beni.😊
2 Ben yetiştirme yurdunda büyüyüp bugün hayallerine her gün bir adım daha yaklaşan bir bireyim. 22 yaşındayım hiç bir zaman pes etmedim,hiç bir zaman ait olduğum bir yerde olmadı ne bir evim ne de bir ailem. Sırtımı yaslayacak kimsem olmadı,sevdim çok sevdim. Bunca aitsizliğin içinde bana bütün ihanetleri tattıran bir adamı sevdim. Oda bu sayfayı takip ediyor bunu okuyacak biliyorum. Umarım Tanrı sadece yaşattıklarını yaşatır sana.
1 İSG gündüz de 4. Sınıftaki tatlı çocuk. Ne kadar mütevazi ve ağırsın. Giyimine önem veriyorsun, arkadaşlarınla konuşurken gülümsemelerine dikkat et. 😉 Arkadaşların seslenirken duydum. Y.
0 Çok düşünüyorum.... Bazen o kadar düşünüyorum ki. Başka alemlerde geziyorum sanki. Birkaç yıldır düşünmemek için kendimi sürekli meşgul edecek bir iş yapıyorum. Ne iş olursa kendimi yıpratacak derecede olması lazım yoksa düşünmeme mani olmuyor.
1 Bu sene kızlara ne olmuş böyle? Erkeklerden daha çok kızlardan itiraf geliyor. Yok bu araba, yok şu araba, ayıptır ya. Bir kız olarak karakterinizi düşürmeyin böyle. Yolda tesadüfen bakıştığınız bir kişi aşık olmuyor size!