Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bırakın kızlar size teklif etsin, lan hepsinin burnunu havaya kaldırıyorsunuz yapmayın, bazen bir bakışla kalın adam gibi zaten hoşlanan kadın gelir bakıyorum da o ona itiraf atıyor lan sevgilisi var mı yok mu hiç sormadan namuslu erkek adam gibi adamdır kimsenin karısına kızına yavşamadan yaşayandır .. yavşayan zaten adam değil ablasına annesin umrunda olmayan adamlardır.
rumuz : duman
0 M.Ç adında akbil kayboldu gören ulaştırsın tekrar çıkarmak için para vermeyelim. 
0 Garsonluk tecrübem var şöförlüğüm var iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim ✋
0 Merhaba arkadaşlar eşyalarımızı kopmle satacağız evde her şey var ilgilenmek isteyenler yorum yapsın ben ulaşırım.
0 Merhaba çok acil ise ihtiyacım var bayan eleman arayan varsa yorum yapabilir mi daha önceden iş tecrübem var şimdiden teşekkür ederim.
0 Bilgisayar programcılığı okuyup mezun olan "karanlığa aşık " ne olur gör bunu.2016 15 Aralık ilk gördüğüm gün. C. cafede mutfakta çalışıyordun orda gördüm seni. Hiç çıkmadın aklımdan. O kadar serttin ki çıkamadım karşına çok pişmanım keşke söyleyebilseydim o an içimdeki her şeyi. Sonra öğrendim ki başkası varmış hayatında. Hala o var hayatında onun yerinde olabilirdim şuanda ben korkuma yenildim. Hala bekliyorum seni. Seni seviyorum Mm'im. Ne kadar yanlış olduğunu bilsem de tutamadim kendimi. Kalbinizin ritmini değiştiren bir insanla karşılaştığınızda asla korkmayin, çıkın karşısına sonra pişman olduğunuzda elinizden hiç birşey gelmeyebilir.Sırf onun huzuru kaçmasın diye. Hep gülümsemen dileğiyle .

#Rica ediyorum saçma yorumlarınızı kendinize saklayın.
1

Bizki aşkı insanların dış görüntüsüne kurban eden nesilleriz sevemedim aşık olamadım nidalarıyla dert yanan 3 anahtar sevdalısı insanlar bu kafayla aşkı bulmak sarhoşun  evini bulması gibi cefa isteyen bir emeğe benzer.

bay gençLi

1 İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım
Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından
Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından
Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar
Şu aranıp duran korkak ellerimi tut
Bu evleri atla bu evleri de bunları da
Göğe bakalım

Falanca durağa şimdi geliriz göğe bakalım
İnecek var deriz otobüs durur ineriz
Bu karanlık böyle iyi afferin Tanrıya
Herkes uyusun iyi oluyor hoşlanıyorum
Hırsızlar polisler açlar toklar uyusun
Herkes uyusun bir seni uyutmam bir de ben uyumam
Herkes yokken biz oluruz biz uyumayalım
Nasıl olsa sarhoşuz nasıl olsa öpüşürüz sokaklarda
Beni bırak göğe bakalım

Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum göğe bakalım
Tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum
Bu senin eski zaman gözlerin yalnız gibi ağaçlar gibi
Sularım ısınsın diye bakıyorum ısınıyor
Seni aldım bu sunturlu yere getirdim
Sayısız penceren vardı bir bir kapattım
Bana dönesin diye bir bir kapattım
Şimdi otobüs gelir biner gideriz
Dönmiyeceğimiz bir yer beğen başka türlüsü güç
Bir ellerin bir ellerim yeter belliyelim yetsin
Seni aldım bana ayırdım durma kendini hatırlat
Durma kendini hatırlat. ❤
1 Burdan Pir Alibey kız yurduna sesleniyorum, 2 gündür soğuktan donduk kaloriferleri yakın artık adam akıllı soğuktan ders çalışamıyoruz.
0 Bugün dışarda karşılaştık sonra kütüphane de aynı masada oturduk sarı mı desem turuncu mu desem küllahın vardı hatta ucum bitti uc da istemiştim dışarda sizle konuşacaktım fakat arkadaşların seni çağırınca onlarla gittin bende konuşamadım.