Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Acil temizlikten anlayan bayan varsa yorum yapabilir mi ? Ben ulaşırım boş boş yorum yapacaklar yazmasın
0 Acaba Bazı kızlar erkeklerin ilgisini çekmek için mi pubg oynuyor ?? (Minimum 80 karakter şeysi)
0 Eve çıkmak isteyen kızlar yorum yapsın. Detayları Dm den konuşuruz..
"Min. 80 Kark."
0 Sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevdigim bi kiz vardi ciddiydik annem babam herkes biliyordu. Üniversiteye gelmeden önce ayrıldık. Bana olmayacağını söyledi. Akraba bu arada. Bingölde bi kızla tanıştım onunla 3 aydır beraberim. Dün gece mesaj attı bana pişman olduğunu ve kendisini affetmemi söyledi. Bu sefer kendinden emin olduğunu soyledi. Ne yapmalıyım düzgün yorum yapabilir misiniz?
0 Gonca bir gül iken sararıp soldum
Faili meçhul bir aşkın kurbanı oldum
Mapushane damlarında biçare durdum
Gençliğimden üç beş çaldılar benim
Yaşamak içindi ettiğim kavgam
Yenik düştüm hayata dağıldı yuvam
Kalmadı içecek bir kase çorbam
Ekmeğimi elimden aldılar benim
Canevimden vurduldum dünyam hep kara
Kabuk bağlamaz derler kanayan yara
Ölmeden koydular beni mezara
Toprağı üstüme attılar benim
0 Elimde bir adet huawei p20 lite 64gb sıfır 5 günlük cihaz var. Cihaz yurtdışı orjinal imei atıldı fiyat 1400.
0 Merhaba. Sürekli A. Cafede gördügüm bereli, eşofmanlı dudağında pirsing olan B.... Artık seni göremiyorum nerelerdesin ?
0 Merhaba dün saat 3 arabasıyla Bingöl'den Diyarbakır'a birlikte geldiğim kadın. Sarı montlu, ismini öğrendim ama bulamadım seni. Hatta durakta sana gideceğin otobüsü gösterdim. Şimdi gitmeyecem dedin. Yorum yap beğen birşeyler yap bulayım seni .:(
1 Biz böyle sahtekar iken, kabahatli hep yoluna düştüğümüz yalnızlık mıydı?
Sevgili miydi hep giden?
Bizi anlamayan, konuşmayan duvarlar mı? Aynalar mıydı?
Kendimizden başka aradığımız, kim di suçlu?
0 Geçen çarşamba günü felsefe metinleri bütünleme sınavına giren kız. İlk görüşte gözlerinize aşk oldum. Gözlerimi alamadım sizden. Kıvırcık saçlarınız da size çok yakışıyor. Umarım görüp beğenirsin bu yorumu. Sizinle gerçekten de tanışmak istiyorum.  not (esmer çocuk)