0 Bazen diyorm ailem çok kısıtlıyor beni istedğim gibi gezemiyorm cok fazla cikamyom dışarıya ortamm yok fazla kimse samimiyet kurmuryom herkese herşeyimi anlatyom şimdi bakyorm herkes bakyorm kendimi bakyorm arada dağlar kadsr fark varmiş 15 yıldır kapalıym çok açılmak istedim iykide acilmamism herkes çok değismiş birbirleri cok özeniyorlar 18 yaşındaym benden büyükleri daha cok ergence davranışları var hic kimse ne yaptığın farkında değil uzulyom vala bu devirin insani olmak çok zor.
0 Hatırladın mı deprem olduğu zaman her şeye tövbe edelim demiştin ve bi kaç gün sonra yine aynı sen olmuştun insan işte değişmez sen gül eylen kızım anlarsın beni zamanı gelince.
0 Ya bir tane amca var uydukentte kilolu pantolonlarının paçalarını katlıyor hafif kel gelip hep beni takip edip saçma şeyler söylüyor yani geçen zor kaçıp kurtuldum artık dışarı bile çıkamıyorum evimi bildiği için lütfen sizde dikkat edin
0 Buradaki insanların anlamadığı şey şu ki, siz burda size göre açık giyimli insanların tabiri caizse "arandığını" ve ilgi çekmek için böyle giyindigini düşünüyorsunuz ama bilin ki buraya okumak için çok farklı şehirlerden gelen insanlar var ve ailelerinde yaşadıkları yerlerde gayet normal karşılanan şeyleri giyiniyorlar. Bingollulerin esc giyimi dediği şey Çanakkale'den İstanbul'dan gelmiş birinin normali olabilir. Sırf Bingöl halkı öyle düşünüyor diye kimse kültürünü değiştirmek zorunda değil. Teşekkürler.